Partizan gubi na Banovom brdu!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 30.10.2019.
15:57
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Čukaričkog stigli su do prednosti u derbiju kola.

BETAPHOTO/FK CUKARICKI/MO
BETAPHOTO/FK CUKARICKI/MO

Povezane vesti

U okviru 14. kola Linglong Superlige Čukarički je na svom stadionu dočekao ekipu Partizana.

OVDE pogledajte za koje postave su se odlučili Veselinović i Milošević.

Igrao se 16. minut kada je domaćin stigao do prednosti.

Korner sa desne strane je izveo Docić, odlično je Šapić skočio na prvoj stativi i glavom zatresao mrežu Vladimira Stojkovića za 1:0 u korist Čuke.

Utisak je da domaćin ima kontrolu u uvodnoj fazi utakmice, videćemo kako će "crno-beli" odgovoriti na primljen pogodak u ranoj fazi susreta.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Wednesday, 30.10.2019
18:49

Стојкету кроз очи и уши.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 30.10.2019
18:32

U 5.minutu Šapić kao zadnji igrač laktom u glavu zaustavlja Sadika koji ide sam prema lopti i prema golu - ni faul nije dosudio. Čist crveni karton igrača koji je kasnije dao gol koji je zbog toga neregularan. Nova krađa! Država cela zna šta ko je zvezda diskrecija!

avatar
petar000
Wednesday, 30.10.2019
17:31

Nekoliko utisaka vezano za ovu utakmicu a i generalno za igru Partizana u ovoj polusezoni. Kao prvo Cukaricki nas je u prvom poluvremenu zestoko nadtrcao i mislim da vode sasvim zasluzeno. Obratite samo paznju kako Birmancevic isprati u svakom napadu Miletica i sa druge strane obratite kako Tosic isprati Bogosavca i to je lajtmotiv Partizanove desne strane ekipe bukvalno cele sezone. I najbitnija stvar koju primecujem vec neko vreme je daPartizan bas malo paznje posvecuje svom ofanzivnom prekidu. Mislim da smo od pocetka sezone samo kornera izveli preko 200 i dali smo gol samo Moldeu. A ja znam da ligu nikada ne moze da osvoji ekipa koja nema dobar ofanzivni prekid. Znaci njime se kompenzuju i los dan i slaba i gra i ta neka nesreca kada lopta nece u gol. Jednostavno, da bi se u kontinuitetu pobedjivalo ekipa mora imati perfektan prekid. A Partizan ne da nema perfektan, nego mislim da imamo najgori u ligi. To je generalno moja najveca zamerka ove sezone strucnom stabu i Savi pored forsiranja Tosica jer stvarno sa njim bukvalno ne dobijamo nista vec neko vreme, cak mislim da je poprilicno stetan kada je na terenu. Proteklih sezona je imao bar taj slobodnjak, a sada mislim da gol nije dao iz slobodnjaka bas, bas dugo.