Partizan - Gde su Jovanovići?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 09.07.2018.
09:40
Izvor: Sportske.net

Ovo leto bi verovatno najradije zaboravili...

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

U medijima se juče pojavio spisak licenciranih igrača Partizana za start u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a osim iskusnijih Bpjana Ostojića i Slobodana Uroševića, kao i Ukrajinca Vakulka, na tom spisku nema ni dvojice Jovanovića - Strahinje i Đorđa.

Radi se o dvojici talentovanih igrača, rođenih 1999. godine i od kojih se očekivalo da ove sezone dobiju više prostora u ekipi i potvrde koliko vrede.

Međutim, kako sada stvari stoje, ni jednog od njih dvojice nećemo u narednom periodu gledati u crno-belom dresu.

Kada je u pitanju Strahinja Jovanović, on nije uspeo da se izbori za značajniju ulogu tokom ovog leta i kako prenosi ''Žurnal'', najverovatnije će negde na pozajmicu.

Od Đorđa Jovanovića se još više očekivalo. Mladi napadač prošle sezone nije mnogo igrao, ali kada je dobijao priliku, umeo je da je iskoristi, da bude efikasan.

Međutim, ovog leta se najpre pojavila iznenađujuća informacija da je prodat u Briž sa 700 ili 800 hiljada evra, da bi nedugo zatim stigla nova vest da od tog transfera neće biti ništa.

Ali, nerealizovani transfer u inostranstvo nije promenio Jovanovićev status kod trenera Đukića, koji na njega nije računao na pripremnim utakmicama tokom leta i pred ovim momkom je period velike neizvesnosti...

Izostavljanje čak i sa ''B'' liste licenciranih igrača za Evropu, tu neizvesnost još više pojačava.

Beta/Branislav Božić/Ev
Djordje Jovanovic Milos Ostojic

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vidicnemanja
Monday, 09.07.2018
12:48

Na kraju ce se sve zavrsiti kao sa panticem,zivkovicem.Forsiraju ozegovica prosle sezine,a bolji ucinak bi imao Djordje.Neznanje i netolerancija uprave

avatar
Grobaris Totalitare
Monday, 09.07.2018
12:46

Uprava napolje !
Zao mi je sto ovo moram da kazem ali Partizan ce se boriti za drugo mesto ako ostane ova ekipa..

avatar
Delije Sever 021
Monday, 09.07.2018
15:25

Za drugo mozete samo uz pomoc sudija-kao prosle sezone jer da vam ih nije bilo borili bi ste se za neko mesto od 6-8 pozicije

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Monday, 09.07.2018
10:46