Partizan ga nije izabrao, ali hoće FSS, on će zameniti Neška na klupi ''Orlića''?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 15.09.2019.
23:19
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

U narednih par dana videćemo rasplet, vremena nema mnogo.

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/MO
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/MO

Povezane vesti

Posle lošeg starta naše mlade reprezentacije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, odmah su počele spekulacije o smeni Nenada Milovanovića sa mesta selektora, samo par meseci pošto je imenovan na tu poziciju.

Podsetimo, pod njegovim vođstvom ''Orlići'' su poraženi na gostovanju u Rusiji (1:0), a onda su u Novom Sadu osvojili samo bod protiv Letonije.

Dakle, od mogućih šest osvojen je samo jedan bod, premalo za postavljene ciljeve i ambicije, pa izgleda da u FSS zaista razmišljaju o promeni na klupi.

A prema informacijama koje je ''Mondo'' preneo tokom popodneva, velike su šanse da u narednih par dana Milovanovića na mestu selektora zameni Ilija Stolica!

Pomenuti portal otkriva da su prvi razgovori čelnika FSS sa Stolicom već obavljeni i da je ''dogovor veoma blizu''.

Mladi, 41-godišnji stručnjak već ima iskustva u radu sa mlađim reprezentativnim selekcijama, a na klupskom planu najbolje rezultate ostvario je kao trener Voždovca.

Partizan je u par navrata video i Stolicu kao jednu od opcija za trenera crno-belih, ali na kraju su se u Humskoj odlučivali za neke druge trenere, poput Miroslava Đukića, na primer, pre dve godine.

Posle odlaska iz Voždovca, Stolica je vodio ekipe ljubljanske Olimpije i novosadske Vojvodine, gde se nije dugo zadržao.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke