Partizan furiozno završio jesen!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 16.12.2020.
15:49
Izvor: Sportske.net

Rutinska pobeda Partizana, možda i najlakša utakmica ove sezone.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Čini se da pauza u prvenstvu za Partizan dolazi u najgori mogući čas jer su u velikoj formi u ovom trenutku.

Dokaz jeste i današnja utakmica protiv Mladosti iz Lučana, crno-beli su izgledali sjajno na terenu, lagano ulazili u šanse i na kraju zasluženo slavili rezultatom 4:0 (2:0).


Videli smo iznenađenje u sastavu Partizana, Stanojević je ostavio Zdjelara na klupi, a pored toga nije bilo ni Jojića, dok je najveće iznenađenje to što nije bilo Stojkovića iako je bio najavljen, razlog je temperatura koju je dobio sat vremena pre utakmice.

Crno-beli su krenuli silovito, prečku je pogodio Asano u 9. minutu, a potom su svoje udarce oprobali Stevanović, Holender pa ponovo Stevanović.

I onda 24. minut, gol u mreži Zečevića, crno-beli su izveli sjajnu akciju preko Sume i Asana, sačekao je Gvinejac Japanca koji je opravdao svoj nadimak - Jaguar, došao do gola, nije mu smetao ni loš teren i odskakanje lopte, poslao je milimetarski precizan šut u mrežu od stative.

Nekoliko dobrih akcija Partizana i u završnici, Asanova štikla za Sumu, potom i penal za crno-bele u 41. minutu. Siguran izvođač Natho, 2:0 za crno-bele.

U nastavku u 59. minutu novi gol u mreži Mladosti, a ponovo je Suma provozao svoje rivale, poslao loptu Obradoviću koji ne greši, šutira veoma jako i precizno za 3:0.

Zečević je do kraja meča dobro intervenisao u par navrata, a napominjemo i potez trenera Stanojevića koji je zamenio Holendera, Sumu i Natha, da bi pružio šansu omladincima Joviću, Štuliću i Lazaru Pavloviću.

baner

Jojić je imao dobar udarac u 75. minutu, a onda novi gol u mreži Mladosti, strelac je bio Lazar Marković koji je prethodno zamenio Asana.

Marković je dobio loptu, krenuo ka golu, bio brži od Miloševića koji je na kraju i zakačio loptu, dovoljno da ona prevari Zečevića za konačnih 4:0.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Wednesday, 16.12.2020
18:53

Kada nema lopovluka zvezdinih sudija Partizan je za svetlosnu godinu iznad svih - idemo po 14. uzastopnu titulu!

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 16.12.2020
17:04

Suma, Natko i Asano, crno-beli (crno-belo-zuti) Partizano. And we'll keep on fighting 'till the end!