Partizan - Dve odlične i jedna loša vest za Đukića

Autor: Darko Mitrović
utorak 30.01.2018.
18:04
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Naravno, uz još jednu sjajnu vest koju već znate, a to je dolazak Saše Zdjelara iz Olimpijakosa.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Bliži se sama završnica zimskih priprema, dve nedelje su ostale do početka prolećnog dela sezone i prve utakmice sa Viktorijom Plzenj, a trener Partizana Miroslav Đukić i dalje ne može da računa na sve igrače koje je poveo na Kipar.

Spisak povređenih fudbalera je poduži (Stojković, Suma, Ožegović, N R Miletić, Ostojić, Kosović), ali danas je skraćen za dva imena.

Odlične vesti za crno-bele su da se napadač Ognjen Ožegović i štoper Nemanja R Miletić vraćaju radu na treninzima sa ostatkom ekipe, što su i jedan i drugi danas potvrdili u razgovoru sa Biljanom Obradović, portparolkom Partizana.

''Prvo sam imao upalu stopala, koja je trajala sedam do deset dana, a posle sam na prvom treningu istegao mišić prednje lože, što me je opet odvojilo još pet-šest dana. Evo, danas sam se priključio treninzima i nadam se da će biti sve u redu'', istakao je Ožegović

On je objasnio i zbog čega je došlo do upale stopala.

''Zbog promene podloge, trčali smo na više podloga, nekad je bio zaleđen teren, nekad blato...

Inače, ljubitelj sam treninga sa loptom, više nego u teretani, ali ta teretana dobro dođe da igrači održavaju kondiciju''
, konstatovao je Ožegović.

Nemanja R Miletić može da se vrati treninzima, posle ultrazvučne dijagnostike kojoj je bio podvrgnut, zajedno sa Bojanom Ostojićem. On je pauzirao par dana zbog lakše povrede, ali Ostojić mora da ide na dužu pauzu, o čemu smo već pisali, ali što je sada i definitivno potvrđeno.

''Bili smo na ultrazvuku. Meni nije ništa, samo jaka upala i od sutra već mogu da krenem sa treninzima. Sutra je slobodan dan, ali ja ću sa Mišom Filipovićem početi da trčim.

Nažalost, Boki će morati da pauzira 7-10 dana. Mislio sam da neće da bude toliko strašno, ali ultrazvuk je pokazao tu rupturu. Hvala Bogu, sa mnom je sve u redu'',
poručio je Miletić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke