Partizan doveo novog napadača!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 18.07.2019.
13:46
Izvor: Sportske.net

Novi napadač stigao u Humsku.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Nakon Umara Sadika, Partizan je danas završio novo pojačanje kada je napad tog tima u pitanju.

U pitanju je dosadašnji fudbaler Mačve Petar Gigić.

Ovaj mladi igrač ima samo 22 godine i dokazao se prošle sezone u Mačvi kao dobar fudbaler pun potencijala što bi mogao da dokaže i u dresu Partizana ukoliko bude dobijao šansu.

Očekuje se prodaja Rikarda Gomeša svakog trenutka, kao i Nemanje Nikolića, a Gigić će najverovatnije biti treći izbor na poziciji napadača iza Sadika i Ožegovića, koji se takođe vratio među crno-bele.

On će biti sedmo pojačanje Partizana, nakon Dominika Dinge, Igora Vujačića, Periše Pešukića, Rajka Brežančića, Aleksandra Lutovca i Umara Sadika.

Gigić je postigao sedam golova u dresu Mačve, jedan od njih i na stadionu "Rajko Mitić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

29 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Thursday, 18.07.2019
18:58

Neprijatno mi je da ponavljam komentar, ali počinjem da sumnjam da se reč *pojačanje* koristi posprdno. Kad se u istu pogleda nekoliko poslednjih naslova, kao što su *nova pojačanja*, *interesovanje Partizana (za nekog štopera Čukaričkog, za štopera ovog, štopera onog)*, *Partizan prodao još jednog igrača, pominje se cifra od 50.000 evra*, *grobari će se obradovati dolazi ljubimac*, npr. Brežančić koji je kao mlad odigrao dve tri utakmice i pušten kao neperspektivan... Cilj je pre da se omalovaži klub, jer u poređenju sa milionima o kojima se piše kad je Zvezda u pitanju, ovo kao da je u pitanju Mačva (da se ne ljuti Mačva). Svi klubovi dovode mlade igrače po preporukama skauta, probaju i neke zadrže, pa pokušaju da od njih prave igrače. Pojačanje je bio Suma, plaćen 1.6m evra ili Leonardo i slični. Svi ovi igrači što se dovode slobodni ili što se vraćaju kući, nisu nikakva pojačanja, nego popunjavanje rostera, boljim ili lošijim slobodnim ili jeftinim, iskusnim ili mladim i darovitim igračima. Rad uprave jeste cirkus, ali Partizan ne zaslužuje takav tretman u medijima. I dalje je Partizan najbolje rangiran klub iz Srbije!

avatar
REVOLT OF MILAN
Friday, 19.07.2019
14:47

On je tako prokomentarisao kao da svako novo ime treba da bude za prvi tim, ja sam ga razumeo u tom stilu. Mozda sad i treba da ostane Zakaric jer je ocigledno da prodaju maglu, a Nikolic zna da igra fudbal, ali, mnogo je lenj i nedisciplinovan, tesko da to moze bas da promeni preko noci...

avatar
magister
Saturday, 20.07.2019
10:18

Da, Nikolić deluje i pomalo nadmeno, a da ga neko pita *koja ti to karijera daje za pravo da se tako osećaš* verovatno bi se ipak malo osvestio. Ili možda samo ima takvo držanje? Mene je prošle jeseni strašno nervirao, nisam znao šta igra i nije igrao skoro ništa, ali je na proleće bio drugačiji i odigrao nekoliko sjajnih utakmica. Po mom mišljenju spada u one oko kojih se vredi potruditi, popraviti mu stav, osvestiti ga i pokušati popraviti taktički pristup, gde svakako ima šta da se poboljša.

Zakarić nije genije, ali je jako zahvalan igrač, i ako ne u 11, a mislim da mu je tu mesto, a ono u 16 bez ikakve dileme. A bitno je što može da pokrije pozicije od zadnjeg veznog do špica. Možda čak i beka. Baš bi bilo interesantno videti ga na desnom beku.

avatar
REVOLT OF MILAN
Friday, 19.07.2019
19:33

Ako nista drugo, treba nam jedan centralni vezni. Inace, ne vredi da ja Vama napisem traktate na temu pojacanja na deficitarnim pozicijama ako cete me vec kroz nedelju dana ponovo pitati da li mislim da treba dovesti Lazara Markovica:-D Mi ne mozemo da dovedemo ni slicnog, a pritom ni nemam neko preterano visoko misljenje o njegovoj karijeri...

avatar
Thursday, 18.07.2019
18:48

E zivote tesko nama.

avatar
nemam pojma
Thursday, 18.07.2019
17:22

UPRAVA NAPOLJE!!!

avatar
RIP KOBE
Thursday, 18.07.2019
16:24

partizan je angazovao novu akviziciju za klupu! tako treba da stoji. nije svaki igrac pojacanje a ovaj to sigurno nije! jedino sadik moze da se kaze.

avatar
paok
Thursday, 18.07.2019
20:50

Mozda ni za klupu, kakvo pojacanje.

avatar
ŠDanilo
Thursday, 18.07.2019
15:51

Pa ni u trećim ligama se nikad ne menja cela linija u timu, a mi menjamo kompletan napad sa rezervama i očekujemo golove. Pa ovi dok se uigraju pobeći će nam bar dve ekipe 8-10 bodova.

avatar
Predrag Markovic Dzeksi
Thursday, 18.07.2019
15:36

Srecno Gigicu. Dobar igrac, za rotaciju ekstra igrac :)

avatar
Гробар1971
Thursday, 18.07.2019
15:13

kikiriki i semenke ..... ovi iz uprave nas ubiše u pojam ..... oni se razumeju u fudbal kao Marica u ,njihova "ljubav" prema Partizanu je poznata ....

avatar
Delije Sever 021
Thursday, 18.07.2019
15:06

Odlicno, pravi potez partizana. Lepo vezete izuzetnog napadaca na cele 4 godine, da ga slucajno neko me preotme. Niste m9gli da nadjete boljeg napadaca??

avatar
Thursday, 18.07.2019
18:51

Da bude jeftin jos napadac tesko hahaha

avatar
paok
Thursday, 18.07.2019
20:52

Ekstra potez, novi Grigorijevic ili kako se vec zvao, ime sam zaboravio koliko je bio bitan.

avatar
paok
Thursday, 18.07.2019
14:56

Pojacanja taman da potvrdimo 3. mesto od prosle godine. Samo dovode da bo doveli nekoga. Bolje da su nasi klinci umesto njih, nisu nista gori.

avatar
REVOLT OF MILAN
Thursday, 18.07.2019
15:28

I dalje cemo igrati sa jednim napadacem. A koga bi ti za drugog spica? Matic je otisao u Vojvodinu.

avatar
REVOLT OF MILAN
Friday, 19.07.2019
14:45

Ma, ozegovic je fantazija od igraca...

avatar
paok
Thursday, 18.07.2019
20:31

Ozegovic je drugi spic, ako vec dovodis pojacanje treba da je bolji od recimo Ozegovica. Ako mi treba da dovodimo Matica da nam bude pojacanje onda smo mi blizu dna. Fali nama jos dosta toga ne samo napadac.

avatar
magister
Thursday, 18.07.2019
19:12

Naravno, ne zato što ne bi dobro došao neko, npr. L. Marković ili bar Zličić iz Voždovca ili neko sličan, talentovan, ali s obzirom na one koji se pominju, bolje je ne dovoditi više nikog. Ta dovođenja su samo siromašenje Partizana, jer se ovi ugrađuju u te transfere, znaju da neće još dugo pa gledaju da zarade koliko mogu.

avatar
magister
Thursday, 18.07.2019
19:09

Mr R, nemojte to pitanje *a koga bi*. Čovek je normalno prokomentarisao, da je verovatno neuporedivo veća korist i logičnije dovesti klinca iz juniora i ubrzati njegov razvoj, provereno super talentovanog Arambašića, npr. Može taj Gigić da ispadne okej, ali i kad kupite loz ili uplatite loto - možete i da dobijete. Samo se to uglavnom - ne dogodi. Nijedan dovedeni igrač, uključujući Sadika, nije pojačanje. Pojačanje je ukoliko je očigledno kvalitetniji od prethodno postojećih igrača. Nijedan dovedeni nije ni blizu, ni po čemu, igrača iz prošle sezone, koji su osvojili treće mesto: Pešukić nije bolji od Miletića (a nije ni od Cucina), Brežančić nije bolji ni od Šehovića ni od Uroševića, al, ajd, tu je negde), Vujačić i Dinga su očigledno ispod sve četvorice od prošle godine: Ostojić, Valijente, Marković, Pavlović; Lutovac tek treba da postane igrač, ali nije ni blizu ni Tošiću ni Zakariću, Sadik je interesantan, ali ne može da se poredi sa čovekom koji je prošle sezone dao 26 golova. O tome se radi. Treba dovoditi igrače iz nižih liga, iz malih klubova, nepoznate, ali primećene od skauta kao talentovane. Ali, to nisu pojačanja, to su pokušaji da se zaradi i da se u jednom od sto slučajeva na taj način dođe do nekog ko će postati standardni prvotimac. Ovo je uvredljivo. Znam da vam se neki ne sviđaju, ali još uvek imamo ovo pod ugovorom:

Stojković, Kljajić, Stevanović
Miletić, Pešukić ------------Vulićević (Radmanovac)
Šehović, Urošević, Brežančić
Ostojić, S.Pavlović, Vujačić, Dinga, Valijente -------- (Cvetojević)
Zdjelar, Šćekić, Smiljanić ----------- (Pantazis, Momčilović)
Suma, L. Pavlović, Milosavljević, Đerlek
Tošić, Lutovac, Zakarić
Ivanović, Nikolić, Stevanović, Stanojlović
Sadik, Ožegović, Gomeš

Ne treba niko više. Samo od ovih napraviti tim, menjati ih i osvežavati i - plasirati se u LE i na proleće i osvojiti titulu. S ovima.

avatar
Consigliere 1927
Thursday, 18.07.2019
14:15

Dobar je Gigic stvarno

avatar
REVOLT OF MILAN
Thursday, 18.07.2019
13:52