Partizan doveo jednog, da li će sad ostati bez drugog napadača?

Autor: Darko Mitrović
sreda 23.01.2019.
15:21
Izvor: Sportske.net

Da li će u Humskoj ipak posegnuti za merom koju nisu želeli?

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Posle Muse Ndžaja, Partizan je danas zvanično predstavio i napadača Dejana Georgijevića, koji je stigao na pozajmicu iz mađarskog Ferencvaroša, pa je tim  Zorana Mirkovića jači za njih dvojicu u odnosu na prvi deo sezone, ne računajući nekolicinu omladinaca koji su nedavno priključeni prvom timu.

Međutim, bliži se put u Tursku na završni deo priprema, a još uvek nema nijedne prodaje kojom bi se ove zime popunila kasa kluba iz Humske.

Svi su i dalje tu, i Saša Zdjelar za koga se već dugo interesuje Bordo, kao i mladi štoper Svetozar Marković, koga u svojim redovima želi Đenova, a navodno i Sasuolo i SPAL.

Ipak, još nema konkretnih pomaka u vezi njihovih transfera, pa se postavlja pitanje da li će do kraja zimske pijace uopšte biti nekih odlazaka iz Partizana.

Čelnici kluba iz Humske su nedavno otkrili da najviše ponuda imaju za napadača Rikarda Gomeša, najboljeg strelca ekipe, ali da njega ne žele da prodaju bar do leta.

Ipak, ukoliko do drugih planiranih prodaja ne dođe, ne bi trebalo da iznenadi i ako crno-beli na kraju odluče da prihvate neku od ponuda za Rikarda, s obzirom da sada u svojim redovima imaju i Georgijevića.


-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko Knezevic
Thursday, 24.01.2019
13:17

Lopovska posla da se znazasto su tu.

avatar
magister
Thursday, 24.01.2019
02:53

Svakog pravog Partizanovca interesuje samo jedno: odlazak trojanaca. A ko su ili šta trojanci? Virusi. Specijalizovani štetni kompjuterski programi kreirani da unište ili znatno oštete sistem na kompjuteru.

avatar
Wednesday, 23.01.2019
20:02

Doveli ovok skupog igraca da navijacima zamazu ocij,jer su prodali Rikarda Gomesa,jer ova prevaranska i nesposobna upravw treba nesto od para da stavi u svoje dzepove.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 23.01.2019
19:46

Ukoliko stigne ozbiljna ponuda Gomeša treba prodati i dovesti boljeg napadača koji će imati veći procenat realizacije, bolji dribling i bolju tehniku.

avatar
svojnasvome
Wednesday, 23.01.2019
17:45

Na pozajmicu xaxaxa, bednici jedni

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 23.01.2019
16:22

Who the f cares?!