Partizan doneo odluku, Božinov će biti razočaran!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 04.10.2018.
09:59
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Ništa od zanimljive ideje koja se pojavila pre par dana.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Pisali smo već na tu temu, nekadašnji napadač Partizana Valeri Božinov, a sada fudbaler bugarskog Boteva došao je na ideju da organizuje prijateljsku utakmicu ove dve ekipe tokom predstojeće prvenstvene pauze.

Mediji u Bugarskoj su otkrili da je Božinov lično pregovarao sa ljudima iz Partizana oko organizovanja ove utakmice, a plan je bio da crno-beli gostuju ekipi Boteva 13. oktobra.

Očekivao se odgovor iz Partizana, ali prema najnovijim informacijama, od te ideje neće biti ništa.

Naime, današnji ''Žurnal'' otkriva da su se crno-beli odlučili za drugog rivala!

To će biti Polet iz Sivca, član Područne lige Sombor, koji slavi 90 godina postojanja, a Partizan će mu doći u goste baš 13. oktobra, s početkom u 14 čaova, pa je taj termin za najavljivanu prijateljsku utakmicu sa Botevom - popunjen.

Povod za Partizanovo gostovanje Poletu jeste činjenica da su meštani Sivca u većini navijači crno-belih, a da se na pojedinim kućama mogu videti i izliveni grbovi kluba iz Humske.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Thursday, 04.10.2018
18:51

Ma oni istupaju iz lige. He, he. Ne treba da brine bratko Božinov. Igraće mu voljeni Partizan u Bugarskoj lizi, pa će ga gledati 2 x godišnje. E moj Vučeliću "među šljivama".

avatar
MALI PLAVI
Thursday, 04.10.2018
15:38

U Sivcu sam "skinuo mrak" davne 2003. godine.

avatar
magister
Thursday, 04.10.2018
12:01

Nadam se da će se Partizan sa puno obzira odnositi prema Božinovu koji baš pokazuje naklonost i lojalnost. Ako ne može sad, odmah dogovoriti drugi termin, a nije loše u komšiluku imati takve ljude kao što je Božinov, a ne sumnjam, i dosta navijača u Bugarskoj. Takvim gostovanjima se stiču.