Partizan dobio velika pojačanja pred plej-of, na vidiku još jedno?

Autor: Darko Mitrović
subota 06.04.2019.
14:42
Izvor: Sportske.net

Nazire se ''svetlo na kraju tunela''?

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Sumorno je za Partizan počelo ovo proleće, ali posle utakmice protiv Čukaričkog, Humskom su počeli da duvaju neki drugi, mnogo povoljniji vetrovi.

Crno-beli su prekinuli seriju poraza, slavili su sa 3:2, a Zoran ''Bambi'' Tošić se konačno razigrao, posle više pauza zbog povreda ove sezone, i najavio da je spreman da u plej-ofu bude veliko pojačanje za ekipu Sava Miloševića.

Sve je začinio i sa dva pogotka, a sutra će protiv Vojvodine u Novom Sadu pokazati da li je spreman da i u kontinuitetu pruža takve partije.

Drugo veliko ohrabrenje i veliko pojačanje u sastavu ekipe je i oporavak Đorđa Ivanovića, koji je nekoliko meseci bio van terena, propustio je i zimske pripreme, ali baš kao i Tošić, i on je protiv ''Brđana'' pokazao da je željan igre, da je silno motivisan da što pre nadoknadi propušteno u novoj sezoni.

Takođe, više nema dileme i da će novi šef struke crno-belih Savo Milošević mnogo češće ''bacati u vatru'' kapitena Sašu Ilića, nego što je to činio njegov prethodnik Zoran Mirković, a što je najvažnije, 41-godišnji Ilić i u tim godinama demonstrira kreativnost kakva bez njega u timu, Partizanu mnogo nedostaje.

Ni to nije sve, oporavlja se polako i Musa Ndžaj, zimsko ''otkriće'' Ivice Ilieva, koga tek treba da vidimo u takmičarskim utakmicama u dresu Partizana. I on je, poput Ivanovića, od zimus bio van terena, deluje da je njegov povratak veoma blizu i biće zanimljivo videti koliko ovaj fudbaler zaista može da pomogne crno-belima.

U svakom slučaju, u Humskoj se lakše diše posle meča sa Čukaričkim...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke