Partizan dobio konkurenciju za Pantića, Čelsi im rekao ''NE''?

Autor: Darko Mitrović
petak 14.06.2019.
12:06
Izvor: Sportske.net

Nove informacije u vezi potencijalnog transfera veziste Čelsija, koji je prethodne dve sezone proveo na pozajmici u Partizanu.

Beta/Miloš Miškov/Mo
Beta/Miloš Miškov/Mo

Povezane vesti

Velika neizvesnost vlada oko Danila Pantića ovog leta.

Dve sezone je mladi srpski vezista proveo na pozajmicama u Partizanu, pa sada ponovo mora da čeka odluku ljudi iz Čelsija, sa kojim je prošlog leta produžio ugovor do juna 2021. godine, kako bi mogao da odigra još sezonu u Humskoj na pozajmici.

Sada je i ona istekla, prema nekim informacijama Čelsi traži tri miliona evra zab otkup njegovog ugovora, ali to je za Partizan ''nemoguća misija''.

Istovremeno, nerealno je očekivati da bi Pantić mogao da naredne sezone dobije neku ozbiljniju šansu u klubu sa ''Stamford Bridža'', pa će po svemu sudeći doći do definitivnog okončanja saradnje sa ''Plavcima'', ako se pojavi neki klub koji je spreman da plati pomenutu sumu.

Iz Turske danas stiže informacija o interesovanju Bašakšehira za Danila Pantića, navodno su Turci tražili Srbina na pozajmicu, ali je Čelsi tu ponudu odbio i - produžio neizvesnost.

Ipak, ako Pantić zablista na U21 Evropskojm prvenstvu narednih dana, možda i interesovanje za njegove usluge postane mnogo veće.
-
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Friday, 14.06.2019
12:29

Pantic je totalno nepotrebno zakomplikovao zivot i sebi i Partizanu, nije on igrac tog formata da oko njega vjecito traje neka neizvjesnost, ZBOGOM.

avatar
REVOLT OF MILAN
Friday, 14.06.2019
12:20

Vitas je blizu:-D