Partizan dobija trenera i rivala, Savo izneo svoju želju

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 28.03.2019.
09:12
Izvor: Sportske.net

Crno-beli će u danu kada promovišu novog šefa struke saznati i ko će im biti rival u polufinalu nacionalnog kupa.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Četvrtak je krupnim slovima upisan u ovonedeljni spisak aktivnosti crno-belih, pošto će danas promovisati novog šefa struke, a ujedno će saznati i ko će im biti rival u polufinalu Kupa Srbije.

Za jedanaest časova na stadionu u Humskoj zakazana je promocija Save Miloševića koji je juče dobio jednoglasnu podršku Uprave FK Partizan da preuzme kormilo ekipe.

Ugovor će biti potpisan na godinu dana, uz opciju produžetka saradnje na još godinu, a Milošević će debitovati na klupi već u nedeljnom okršaju sa Napretkom u Kruševcu.

Nešto kasnije i na drugoj adresi, crno-beli će saznati ko će im biti rival u polufinalu Kupa Srbije. Žreb je zakazan za 13 sati u prostorijama FSS na Terazijama, a pored Partizana u kuglicama će biti imena Crvene zvezde, Mladosti (L) i Radničkog (N).

U razgovoru za "Žurnal" Savo Milošević je progovorio i o tome šta očekuje od žreba, odnosno da li bi voleo da Partizan izbegne Zvezdu.

"Zašto? Ako hoćemo da osvojimo Kup moramo i sa Zvezdom da igramo. Bolje je odmah! Ne bi mi smetalo da izvučemo baš Zvezdu u polufinalu", rekao je Milošević.

Partizan u Kupu Srbije brani trofej osvojen prošle sezone, a ujedno je trostruki uzastopni osvajač najmasovnijeg fudbalskog takmičenja.

Na putu ka polufinalu "Parni Valjak" je eliminisao Kolubaru (1:2), Zemun (0:2) i Napredak (0:4).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 28.03.2019
13:48

Ovaj politicar pre prvog treninga vec poceo sa politickim govorima.