Partizan dobija ponudu kojoj se nadao?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 31.01.2019.
12:21
Izvor: Sportske.net

U Humskoj čekaju na ponudu koja će napuniti kasu, Italijani spremni da daju više od novca.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Poslednji dan zimskog prelaznog roka trebalo bi da donese crno-belima zaradu kojoj se nadaju i koja bi omogućila nesmetano funkcionisanje kluba u narednim mesecima.

Partizan ima nekoliko igrača koji su zanimljivi klubovima iz "liga petice", a najveću zaradu može da donese mladi i talentovani štoper Svetozar Marković čija je vrednost procenjena na 4 miliona evra.

Sa mnogim velikanima je Marković doveden u vezu u prethodnih godinu dana, ali bi ponuda koja zadovoljava Partizanove aptetite na kraju mogla da stigne iz Torina.

Italijanski klub radi na pronalaženju igrača za budućnost i spreman je da kupi Markovića u januaru i da ga ostavi u Humskoj na šestomesečnoj pozajmici što bi predstavljalo "win-win" situaciju za Partizan.

Klupska kasa bi u tom slučaju bila napunjena, a Zoran Mirković bi do kraja sezone imao igrača koji je sa Markom Valijenteom i golmanom Vladimirom Stojkovićem bio najača karika vicešampiona Srbije tokom jesenjeg dela sezone.

Ovakav aranžman Partizan je svojevremeno napravio sa Fiorentinom koja je Nikolu Milenkovića kupila u januaru 2017. godine i ostavila ga u Humskoj do leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Thursday, 31.01.2019
16:35
avatar
svetski prvaci 1991
Thursday, 31.01.2019
16:06

To su nečije itmišljotine . Od toga nema ništa. Za njega 4 miliona, nikada ,on je osrednji igrač u našoj ligi, to je istina prava.To verovatno smišlja ova uprava.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 31.01.2019
13:25

Ipak bi ostao jos pola godine LOL