Partizan - Đukić je i dalje tu, ali stručni štab počeo da mu se osipa?!

Autor: Darko Mitrović
utorak 29.05.2018.
09:35
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Obrti, iznenađenja, nepokolebljivi Đukić... Sve je to današnji Partizan, gde nije nimalo dosadno.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Miroslav Đukić je juče preživeo još jednu već ''viđenu'' smenu u medijima i iako se činilo da je uprava Partizana rešila da stavi tačku na saradnju sa iskusnim trenerom, to se opet nije dogodilo.

Ne znači i da neće narednih dana, u svakom slučaju neizvesnost oko toga ko će sedeti na klupi Partizana naredne sezone i dalje traje.

A ako Đukić i ostane u Partizanu, moraće da bira novog saradnika u stručnom štabu.

Naime, današnji ''Žurnal'' prenosi da je dosadašnji Đukićev pomoćnik Andrija Delibašić odlučio da napusti stručni štab crno-belih i u narednom periodu pokušaće da započne samostalnu trenersku karijeru.

Pomenuti izvor nezvanično prenosi i saznanja da Delibašić u poslednje vreme ''nije bio najsrećniji'' načinom funkcionisanja u Partizanu...

Nekadašnji napadač crno-belih, koji je sa Partizanom igrao i u Ligi šampiona, tokom prošle sezone bio je omiljen među igračima, a neretko im je na treninzima pokazivao da još uvek nije ''za staro gvožđe''.

Poseduje trenersku ''A'' licencu, pa polako dolazi vreme kada će moći da se dokaže i u ulozi prvog trenera. Ko zna, možda ga jednog dana i u toj ulozi ponovo vidimo u Partizanu...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BenkovackiManitas31*
Tuesday, 29.05.2018
14:23

Ne daj se Djukicu, hoce da te isprovociraju i da sam odes. Naplati im do zadnjeg dinara, ne padaj na price od casovima ljubavi. Vidis sta je Dula napravio, tuzio, naplatio i otisao. Normalno kad imas posla sa olosem, i treba

avatar
djordja
Tuesday, 29.05.2018
13:59

Bitno je da muljator Đuka, ne osjeća nikakvu odgovornost, on još sebi kači i ordenje....jadno je ovo, do čeg je doveden PARTIZAN.....Vazura i Đukić u tri fine

avatar
Tuesday, 29.05.2018
09:49

Pa možda je tu problem.Možda stručni štab nije dobro obavio svoj deo posla.Možda treba još neko da ode...

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Wednesday, 30.05.2018
07:46

misa filipovic sigurno

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Wednesday, 30.05.2018
17:23

Taj covek je kondicioni trener, a svaki trener koji drzi do sebe u potpunosti sam(ostalno) formira strucni stab. Ovaj nije doveo nijednog svog coveka, eto koliko mu je stalo do dobrobiti i boljitka.

avatar
Wednesday, 30.05.2018
13:00

pa nzm ja ko ali znam da nikom nismo opipali bolnu tačku,možda neko nije dobro skautirao protivnika...možda je i asistent mogao da sugeriše nešto u vezi naše taktike,svi kritikuju a niko da doda koju pametnu.Svi očekujemo nešto od Đukića a mogli bi ljudi oko njega da mu daju neki savet ako već vide da mu ne ide.Što ono kažu i cvrčak je muzika za pametnog pa možda Đuka izvuče neku pouku.

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Tuesday, 29.05.2018
09:48

SRECNO, DELI, GROBARCINO NASA!