Partizan - Delibašić objasnio zašto je otišao i zašto igrači vole Đukića

Autor: Darko Mitrović
sreda 30.05.2018.
09:23
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Posle iznenađujućeg rastanka stiglo i objašnjenje.

Sportske.net/Aleksandar Obrenović
Sportske.net/Aleksandar Obrenović

Povezane vesti

Dok su mnogi očekivali odlazak Miroslava Đukića sa klupe Partizana, kofere je spakovao njegov pomoćnik Andrija Delibašić.

Jučerašnju informaciju Delibašić je potvrdio u izjavi za današnji ''Žurnal'' i otkrio koji su razlozi za neočekivan odlazak iz kluba koji neizmerno voli.

''Još pre dva meseca sam odlučio da se vratim u Podgoricu, iz privatnih razloga. Tu mi živi porodica, a u januaru bi trebalo da upišem školovanje za PRO licencu, želim da se oprobam kao trener i samostalno'', istakao je Delibašić i dodao da postoji mogućnost da u narednom periodu radi  sa mlažim kategorijama u FS Crne Gore.

Kao i javost, njegovim odlaskom iznenađeni su i fudbaleri Partizana, sa kojima je Delibašić imao sjajan odnos.

''Imao sam izvanrednu saradnju sa svima u klubu, ali sa igračima najviše'', otkrio je Delibašić, koji ima predlog i ko bi trebao da ga nasledi.

''Rekao sam Đukiću da makar i na silu uključi Sašu Ilića u stručni štab. Ne zaboravite, ima A licencu, mnogo zna i vidim da ga to privlači'', objašnjava Delibašić.

Cilj mu je da jednog dana postane prvi trener Partizana, a o svom nadređenom u prethodnoj sezoni, Miroslavu Đukiću ima mnogo toga lepog da kaže.

''Igrači su zadovoljni s Đukićem, sve lepo objasni, bez frustracija, lomova po svlačionici. Fudbaleri i stručni štab su mogli mnogo da nauče'', istakao je Delibašić, uz nadu da će Đukić ostati na klupi Partizana.

''Treba mu dati šansu još godinu, verujem u Đukića, sad je pohvatao konce. Iza nas je dobra sezona'', zaključio je Delibašić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
djordja
Wednesday, 30.05.2018
10:26

Dok Đukić pohvata konce, neznam dal ćemo imat para i za treću ligu

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Wednesday, 30.05.2018
09:28

Ma daj bre, Andrija, brate...