Partizan danas slabiji za Lea, ali i jači za povratnika u startnu postavu! (SASTAVI)

Autor: Darko Mitrović
nedelja 06.11.2016.
16:03
Izvor: Sportske.net

Tokom nedelje se najavljivao i njegov izostanak, ali očigledno, ''stisnuo je zube''.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

U Humskoj se od 17 časova igra poslednja utakmica 15. kola Superlige, Partizan dočekuje Novi Pazar, a trener domaćeg tima Marko Nikolić nije mogao da računa na najjači sastav.

Izostaje Brazilac Leonardo zbog žutih kartona, kao i Marko Jevtović zbog povrede, nema ni Gregora Balažica na poziciji štopera, ali se zato u prvih 11 vratio zamenik kapitena Miroslav Vulićević!

On je, kao i Jevtović, imao problema sa povredom zgloba, koju je zaradio tokom Kup utakmice sa Žarkovom, ali i pored najava da će ponovo izostati, šef struke ga je uvrstio u startnu postavu i Vulićević će sa kapitenskom trakom predvoditi crno-bele u današnjem meču.

Leonardovo mesto u startnoj postavi zauzeo je Marko Janković, dok je Nemanja Mihajović ponovo ostao na klupi.

Partizan: Kljajić, Vulićević, Milenković, Ostojić, Miletić, Everton, Marjanović, A. Stevanović, Janković, Đurđević, Božinov.

Klupa: N. Stevanović, Mihajlović, Đuričković, Bogosavac, Ilić, Radin, Đurđić
.

Novi Pazar: Zogović, Stanojević, Alivodić, Travančić, Čečarić, Brunčević, Pajović, Dimitrijević, Rajabov, Svojić, Micevski.

Klupa: Zečević, Rušević, Đoković, Kačar, Lepović, Muslimović, Tintor.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DONI SPALIO VESTICU
Sunday, 06.11.2016
17:05

Dokle vise neki slepci u timu...

avatar
Play Fair Today
Sunday, 06.11.2016
17:14

Covek stavi u tim one koji kroz cele nedelje najbolje rade. Ja bi u skorijoj buducnosti stavio na golu Stevanovica cisto da vidim jel moze podneti teret biti golman Partizana. I kod mene bi Djurdjic igrao pre Bozinova.. ovo sve ostalo je najbolje sto trenutno imamo. Verujem da ce Neca dobiti sansu u nastavku u zavisnosti kako Jankovic i Alen budu funkcionisali..

avatar
Play Fair Today
Monday, 07.11.2016
20:26

Ne znam, ja vise podrzavam ovaj potez. Ne moze Stevanovic (koji nije Stojkovic po kvalitetu) odma po dolasku da uzme mesto Kljajicu koji zivi s Partizanom godinama, vredno radi i ceka svoju sansu. Da ne racunaju na njega, u redu je prodati ga a na klupu staviti nekoga mladjeg pa Stevanovica prekomandovati u prvi tim, ovako ne.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Sunday, 06.11.2016
17:23

P.S. Kakvoj skorijoj buducnosti, decko je trebao da pocne da brani cim je otisao Saranov, a ne da jos uvek ceka na debi u prvenstvu...

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Sunday, 06.11.2016
17:19

To bi tako trebalo da bude, ali ne verujem da se samo time rukovodi.