Partizan - Dača Pantić progovorio o teškim trenucima

Autor: Darko Mitrović
nedelja 21.01.2018.
17:57
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Srećom, to je za njega sada prošlo vreme.

Epa/Andrej Cukic
Epa/Andrej Cukic

Povezane vesti

Mnogi su letos bili sumnjičavi kada su u Humskoj odlučili da vrate Danila Pantića na pozajmicu iz Čelsija, s obzirom da mladi fudbaler tokom boravka u inostranstvu nije opravdao očekivanja.

Ipak, kako je sezona odmicala, Pantićeva uloga u Đukićevom timu postajala je sve značajnija, pa će biti zanimljivo videti kako će sve to izgledati na proleće, s obzirom da će i konkurencija za mesto u timu ponovo biti znatno veća, imajući u vidu da su se od povreda oporavili Janković, Tošić, Kosović.

U razgovoru za klupski sajt, Pantić uverava da je zadovoljan onim što je jesenas pokazao i da je srećan zbog povratka u Humsku.

''Veoma sam zadovoljan sa ovih prvih šest meseci nakon povratka u Partizan. Od samog starta sam znao da je moj povratak u klub pravi potez i zato se nadam da će narednih šest meseci biti još bolji. Ostvarili smo veliki uspeh i zaista sam zadovoljan. U Partizanu se osećam srećnim, ispunjenim i zadovoljnim'', istakao je Pantić.

Prewrano je otišao u inostranstvo, tamo nije doživeo ono što je očekivao, pa sada ne krije da su to bile teške godine za njega.

''Partizan živi od prodaje igrača, te je stoga prirodno da mladi igrači rano dobijaju šansu u prvom timu, iako možda nisu spremni za takav korak. Sigurno je da sam iskusniji i zreliji, jer sam proveo dve teške godine u inostranstvu, koje su na sreću iza mene. Imao sam mnogo teških trenutaka koji su učinili svoje'', objašnjava Pantić.

On je negirao spekulacije da je angažovao ''mental kouča'', a kada su u pitanju tekuće pripreme, za sada dobro podnosi Đukićev ''dril''.

''Jeste, naporno je, mnogo se radi fizika koja je neophodna. Noge su umorne, ali je sve to normalno'', zaključio je Pantić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke