Partizan - Čukarički (KRAJ)

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 23.04.2016.
18:55
Izvor: Sportske.net

Ekipe Partizana i Čukaričkog igraju derbi meč drugog kola plej-ofa domaćeg šampionata, meč možete pratiti i uživo na našem portalu.

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

32. kolo Superlige Srbije, plej-of
Stadion Partizana
Gledalaca oko 5000


Partizan: Šaranov - Bandalovski, Milenković, Jovanović, Bogosavac - Everton, Kosović (od 80' Lukić), Brašanac - Mihajlović, Stevanović (Golubović od 70'), Božinov (od 70' Vlahović).

Čukarički: Stevanović - Stojković, Đurić, Ostojić, Živković - N. Janković, Srnić - B.Janković (Od 87' Knežević), Bojić (od 33' Matić), S. Jovanović (Radonjić od 84') - Pavlović.

Dakle, u Partizanu nema Saše Ilića i Sedrika Gogue, dok u Čukaričkom nema Regana.


Prvo poluvreme

Odmah na startu situacija ispred kaznenog prostora Partizana, Milenković je gradio loptu, Pavlović je uspeo da dođe do nje pre igrača Partizana i da izađe ispred golmana domaćih, ali je sudija dosudio faul. Opravdano.

U trećem minutu nova prilika za Čukarički, Stojković je prošao po desnoj strani, ali je Šaranov krajnjim naporom intervenisao ispred gostujućih igrača.

Minut kasnije, prva prilika za Partizan, Brašanac je vukao loptu, dodao do Mihajlovića na levoj strani koji je povukao loptu na desnu stranu i tukao ka golu, ali je Stevanović bio siguran.

Nova prilika za Partizan, Božinov je poslao loptu Mihajloviću koji iz prve pokušava da vrati asistenciju Božinovu, ali nez dobre realizacije.

Velika šansa za Čukarički u 8. minutu, Saša Jovanović je propustio veliku priliku, imao je izglednu situaciju sa 16 metara od gola iskosa sa desne strane, ali je traljavo šutirao.

Goooooool, 0:1 za Čukarički! Branislav Janković je strelac. Loše je reagovala odbrana Partizana, Đurić je odlično skočio odlično, asistirao Jankoviću koji vara golmana Šaranova - 0:1! Igrao se 12. minut.

Branislav Janković je mogao da postane junak Čukaričkog, imao je situaciju 1 na 1 sa Šaranovim, ali nije uspeo da ga savlada, bio je samo korner za Čukarički. Igrao se 15. minut.

20. minut - 1:1, Valeri Božinov! Bugarski internacionalac je pokazao zašto je nekada bio jedan od najtalentovanijih napadača na svetu, samo je "bocnuo" loptu ispred Stevanovića i doveo Partizan do izjednačenja!

Partizan je oštećen, glavni sudija meča Đokić nije dosudio penal nakon što je Đurić igrao rukom u svom kaznenom prostoru.

Partizan sve bolji, Mihajlović je prešao na desnu stranu i odmah stvorio priliku, ali je Stevanović ponovo odbranio njegov šut.

Partizan ostaje sa igračem manje u 31. minutu, Nikola Milenković je zasluženo isključen, Petar Bojić je odlično prošao nakon užasnog starta na sredini terena. Nije Bojić mogao da nastavi utakmicu, ušao je Matić.

Igrao se 38. minut, Nikola Janković je dobio crveni karton, snage su izjednačene. Sasvim zasluženo je i ovo, Janković je išao otvorenim đonom na Evertona koji je sklonio loptu. Još jedna dobra odluka sudije Đokića.

Bogosavac je do kraja poluvremena uspeo da uputi jedan šut u okvir gola gostiju, golman Stevanović je bio ponovo priseban.

Drugo poluvreme

Bogosavac je šutirao nakon dodavanja Mihajlovića iz slobodnog udarca, šutirao je mladi levi bek Partizana ka gornjem desnom uglu golmana Stevanovića, ali je bio malo neprecizan.

Partizan dosta bolji na početku drugog poluvremena, Mihajlović je oprobao svoj šut u 53. minutu, i on je bio veoma blizu, ostalo je 1:1.

Kiša dosta ometa fudbalere oba tima da naprave ozbiljniju akciju, u toku je 63. minut, promene rezultata nema. Dosta nezanimljivije poluvreme za razliku od prvog.

Kombinacija Božinova i Bogosavca, Bugarin šutira iskosa sa leve strane, ali neprecizno.

Pokušao je Tomić izmenama da unese živosti u Partizan, napravio je sve tri do 80. minuta, ušli su Lukić, Golubović i Vlahović umesto Kosovića, Stevanovića i Božinova, ali za sada ne daje rezultata.

Kao grom iz vedra neba, Čukarički stiže do gola - 1:2! Sjajan pas Matića ka Kneževiću, ovaj upošljava Andriju Pavlovića - 1.2!!!


KRAJ!!!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Saturday, 23.04.2016
22:17

Na stadionu JNA hladan tuš, pobedio je bolji tim.

avatar
Legenda JSD
Saturday, 23.04.2016
21:31

Najvise mi se svidja zavrsetak ovog teksta, gde pise KRAj!!! Pravi opis za partizan, ovo je za njih bio Kraj, i to kraj sa velikim K :) Veceras je bolji tim pobedio. Cukaricki je ostecen za penal, kada je fauliran Pavlovic, koji bi izasao sam pred golmana da nije fauliran sa ledja. Nije bilo penala za partizan, sa druge strane, jer nije postojala namera igraca da igra rukom. Igrac je bio okrenut ledjima, pa nije ni mogao sa namerom da udari loptu. Smer lopte je bio takav da ona nije mogla ugroziti gol, sto dovodi do zakljucka da je sudija pravilno postupio u ovom slucaju. Svakako pravda je zadovoljena golom Pavlovica! Pavlovicu, dobrodosao u Crvenu Zvezdu! Pokazao si na ovom treningu da zasluzujes Zvezdin dres!

avatar
Vladanton
Saturday, 23.04.2016
21:40

...tesko je godinama ziveti u senci i onda kad vas ogreje vestacko sunce mislite da ste svetlost sveta...mada, citajuci tvoje komentare nekako ni ne zasluzuju da se primete jer iz tebe govori nesrecno detinjstvo.

avatar
Vladanton
Saturday, 23.04.2016
21:41

...tesko je godinama ziveti u senci i onda kad vas ogreje vestacko sunce mislite da ste svetlost sveta...