Partizan ciljao treće mesto, evo i zbog čega!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 09.04.2019.
10:44
Izvor: Sportske.net

Deo navijača verovao je da je bilo bolje prepustiti treće mesto Čukaričkom kako bi "večiti" derbi bio odigran u Humskoj, ali...

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Tačku na preliminarni deo Super lige fudbaleri Partizana stavili su na gostovanju Vojvodini. Crno-beli su doživeli peti poraz na poslednjih šest utakmica, ali su uprkos tome zadržali treće mesto na tabeli.

Drugu utakmicu za redom u strelce se upisao Zoran Tošić koji žali što pri rezultatu 1:1 nije sviran penal nad Slobodanom Uroševićem.

"Drago mi je zbog gola. Trudiću se da nastavim u ovom ritmu i da budem još bolji. Žao mi je što nije sviran penal nad Urođevićem pri rezultatu 1:1. Na snimku se vidi da je bio. Utakmica bi mogla da ode u našem smeru", rekao je Tošić.

Derbi u Novom Sadu obeležio je i prekid u drugom poluvremenu zbog kojeg je kasnije utakmica produžena više od 15 minuta. Upravo su u dodatnom vremenu pala još tri gola.

"Mislim da prekid nikom nije prijao. Nastavili smo da pokušavamo, ali neshvatljivo je da dozvolimo da primimo gol u poslednjim minutima. Nekada kada ne možeš da pobediš, bitno je da ne izgubiš. Ali očigledno da moramo još puno da učimo", dodao je Tošić.

Poraz u Novom Sadu nije uticao na konačan plasman crno-belih pošto Čukarički nije uspeo da savlada ekipu Mladosti. Tošić tvrdi da je cilj i bio treće mesto.

"Naš cilj je i bio da završimo na trećem mestu. Igramo derbi na 'Marakani' ali utakmice sa konkurentima za Evropu igramo kod kuće i to je ono što je bitno. Prvi je Čukarički, moramo da se probudimo ukoliko želimo da pobedimo", poručuje prvotimac Partizana.

Bambi ne sumnja da će u najvažnijem delu sezone ekipa izgledati dosta bolje.

"Bila je naporna nedelja. Nov je stručni štab, nisu imali vremena da nam prenesu sve zahteve. Sada imamo malo više vremena, verujem da ćemo izgledati bolje već protiv Čukaričkog", zaključio je Tošić.

Partizan borbu za izlazak u Evropu nastavlja za vikend, duelom sa ekipom Čukaričkog sa kojom je pre šest dana igrao u Humskoj i slavio rezultatom 3:2.

Pored utakmica u plej-ofu crno-bele čeka i dvomeč sa Radničkim iz Niša u Kupu Srbije, takmičenju u kojem bi Partizan mogao da stigne do trofeja.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 09.04.2019
14:24

Ni sami ne verujete u to, a Partizanu bi trebalo da bude svejedno gde igra sve ostale meceve osim Derbija dok ni zvezda ne bi volela da igra na JNA i svako ko tvrdi drugacije, a navija za cz ili za Partizan, ne bi govorio istinu.

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Tuesday, 09.04.2019
10:59

Kakve izjave daju kao da je neverovatno uspesna sezona iza nas, komedija