Partizan čeka derbi na ''plus 5''!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 19.04.2015.
19:51
Izvor: Sportske.net

Sigurna igra i ubedljiva pobeda Partizana nad ekipom Mladosti iz Lučana, ujedno i idealna najava za predstojeći ''večiti derbi''.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

U poslednjoj utakmici 23. kola Jelen Superlige, Partizan je večeras u Humskoj savladao Mladost iz Lučana rezultatom 3-0.

Crno-beli su ovim trijumfom, četvrtim uzastopnim pod vođstvom novog trenera Zorana Milinkovića (računajući i pobedu u Kupu nad Jagodinom), ponovo stekli pet bodova razlike u odnosu na Crvenu zvezdu i bez obzira kako se bude završio ''večiti derbi'', Partizan će ostati na prvom mestu i posle narednog kola.

Iako u kombinovanom sastavu, bez Babovića, Drinčića, Volkova, Partizan je od samog starta krenuo silovito, potisnuo goste u njihov kazneni prostor i nije se dugo čekalo da ''bunker'' Mladosti popusti.

Vođstvo Partizanu doneo je Saša Marković u 12. minutu, udarcem sa dvadesetak metara, a posle par pokušaja njegovih saigrača, koje su gosti uspevali da osujete - 1:0.

Partizan je nastavio u istom stilu, nije se zadovoljio minimalnom predsnošću i samo šest minuta kasnije, Ivan Šaponjić se najbolje snašao pred golom Mladosti, posle centaršuta sa desne strane i izblokiranog pokušaja Saše Ilića - 2:0.

Mogao je Partizan i ubedljivije da vodi posle prvog poluvremena, imao je Ninković svoje šanse, a Brašanac i Petrović su pogađali okvir gola.

U nastavku, Partizan je donekle ''smanjio gas'', ali je Andrija Živković u 57. minutu na najbolji način iskoristio centaršut zapaženog Nikole Ninkovića i postavio konačnih 3-0!

Golove možete da vidite OVDE.

Partizan: Ž. Živković, Bandalovski, N. Petrović, Balažic, B. Ilić, Marković, Brašanac, A. Živković, Šaponjić (Kojić od 75.), S. Ilić (Grbić od 70.), Ninković (Marinković od 79.).

Mladost: Krznarić, Zonjić, Golemić, Otašević, Pešić, Gavrić, Radin, Milosavljević (Jovanović od 78.), Adamović (Tešić od 47.), S. Jovanović, Eze Frajdej (Živadinović od 62.)

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke