Partizan će morati da čeka, stigao odgovor Čelsija!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 15.07.2019.
12:59
Izvor: Sportske.net, Telegraf

"Crno-beli" žele da angažuju fudbalera "plavaca" na još jednu sezonu.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Partizan i dalje radi na novim pojačanjima.

Bliži se početak nove sezone, a trener Savo Milošević nestrpljivo čeka dobre vesti iz Londona.

Jedna loša je već stigla sa Ostrva pošto je Čelsi odbio ponudu "crno-belih" da ponovo pozajme Danila Pantića na godinu dana, saznaje Telegraf.

"Plavci" imaju drugačije planove sa Srbinom, a to je najverovatnije prodaja i to na tri miliona evra.

Toliko je stajalo i u klauzuli po kojoj je Partizan mogao da otkupi svog bivšeg fudbalera, međutim klub nije mogao sebi da priušti tako nešto.

Ukoliko ne dođe do transfera, Čelsi je voljan da ga pozajmi nekom od ponuđenih klubova sa zapada Evrope, ali Pantić je odbio takvu mogućnost.

Sada će morati da čeka početak avgusta u nadi da bi engleski klub ipak morao da ga pošalje negde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Monday, 15.07.2019
20:06

Pantic je totalno nepotrebno uvalio u probleme prvo Partizan, a onda i sebe. Vec mi je dosadilo da dva puta godisnje gledam ovu tenziju i neizvjesnost oko Pantica. Nije on profil igraca koji je vrijedan toga, bio je nekorektan, ipak sretno mu bilo u nekom drugom klubu...

avatar
magister
Monday, 15.07.2019
16:10

Partizan je baš uporan u vezi sa Pantićem. Pantić, njegov tata i izmišljeni menadžer su napravili posao i ovo su sad posledice. Čelsi je - platio, Pantić i svi koji su bili uključeni - uzeli su novac. Čelsi ima apsolutno puno pravo da odlučuje. Da je Vazura malo kreativniji i da ima malo iskustva i znanja, te da mu je interes Partizana na prvom mestu, mogao bi da ponudi varijantu da Partizan pozajmi Pantića na još godinu, da po isteku pozajmice Pantić ide na transfer ili da ga Partizan otkupi sa pravom prvenstva za 3 miliona. Da u slučaju da Pantić dobije ponudu veću od 3 miliona u toku godine, i Partizan i Pantić su saglasni da Čelsi taj posao završi, s tim da Čelsiju ide 3 miliona, Partizanu deo preko toga do 4,5 m, a ako transfer bude veći da sve preko 4,5 miliona dele. Čini mi se da bi ovakva ponuda mogla biti prihvatljiva za Čelsi, a Pantić bi u Partizanu opet igrao kvalifikacije, a zatim i LE (ako se plasira, što znači, realno bi imao šanse da postigne bolju cenu).

S druge strane, problem sa Pantićem je njegova pozicija u timu. Partizanu bi on bio dragocen kad bi igrao graditelja igre, ali on sa te pozicije, u ključnim trenucima šutira i to često traljavo ili u blok, kad može dobro da asistira, a asistira kad bi možda mogao sam da prođe i kad saigrač baš i nema situaciju. Pantić se ponaša egzibicionistički, voli da pokaže znanje i majstorstvo, a to nije dobro za tu poziciju. Za tu poziciju je jako važno da igrač podredi svo svoje znanje interesu tima i što bržim i efikasnijim akcijama. Igrač koji dodaje tačno i jednostavno lopte, a akcije teku, koji pravovremeno asistira - to je dobar plej. Što više asistencija, što jednostavnija igra - to takav igrač dostiže veću cenu. Da li Pantić to može? Mislio sam da da, jer mu izgleda ne nedostaje pregled i jer ima tehniku, ali nezrelost, sklonost egzibicionizmu i mladićkom dokazivanju i neka vrsta nepoštovanja tima i saigrača, narcisoidnost - su nadjačali, za sad, njegove pozitivne strane. Ja bih prvo s njim razgovarao i pitao ga, da li želi da napreduje i postane sjajan plej, što nam treba ili bi radije da proba da bude nekakav napadač, ali, po mom mišljenju, on i nema vrednost ni približnu 3 miliona, kao napadač ili krilo, jer nije taj kvalitet. Tako da, ako to želi, verovatno je bolje da to proba negde drugde.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 15.07.2019
14:45

Sa 3M evra mogu se dovesti 3 kvalitetna pojacanja koja bi ulozeni novac otplatili i vise zaradili rezultatima kluba u Evropi nego li sto bi Partizan zaradio kasnijom prodajom Pantica kada bi ga platio cak 3M evra.

avatar
REVOLT OF MILAN
Monday, 15.07.2019
14:07

http://partizan.rs/215178-upamtiti-i-ne-dozvoliti-da-se-ponovi-i-treci-put/

avatar
REVOLT OF MILAN
Monday, 15.07.2019
13:25

Terajte dalje, mozemo i bez njega! Za centralnog veznog (a i levo krilo tj. levog bocnog (veznog)) bas i nije, na ofanzivnom veznom imamo malog vunderkida LP i Sumu koji je cak i nesto vise od toga, on je cak AM/F (C).