Partizan će danas biti jači, šta će Đukić promeniti u sastavu?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 22.04.2018.
11:35
Izvor: Sportske.net

Dve promene su izvesne, da li su i jedine?

Sportske.net/Aleksandar Obrenović
Sportske.net/Aleksandar Obrenović

Povezane vesti

Četiri dana posle blamaže u polufinalu Kupa, fudbaleri Partizana imaće od 19 časova na svom terenu priliku da se u prvenstvenom meču revanširaju Čukaričanima i povrate pobedničku formu koja se sunovratila od derbija sa Zvezdom.

Poslednje dve utakmice crno-beli su odigrali ispod svih očekivanja, pa navijači večeras konačno očekuju nekakvu reakciju i igrača, ali i stručnog štaba, još uvek na čelu sa Miroslavom Đukićem.

Ono što može da ohrabri crno-bele, to je informacija da je reprezentativni golman Vladimir Stojković spreman za večerašnji dvoboj i za razliku od prethodne utakmice na Banovom brdu kada je njegova alternativa Marko Jovičić četiri puta vadio loptu iz mreže, sada se očekuje da popularni ''Stojke'' zaključa bravu ispred Partizanovog gola.

Druga promena se očekuje na poziciji levog beka. Utisak je da je Slobodan Urošević posle one kardinalne greške kod četvrtog gola Čukaričkog otpisan za večerašnju utakmicu, možda i znatno duže, mada je na jučerašnjoj konferenciji za medije trener Đukić istakao da ne praktikuje da kažnjava igrače.

Tu poziciju bi trebalo da zauzme Nemanja G Miletić, a da Luka Cucin nije povređen, verovatno bi došlo i do promene na poziciji desnog beka, jer je i kapiten Vulićević u poslednje vreme van forme, a imao je i problema sa lakšom povredom.

Ipak, nije nemoguća ni opcija da se uz desnu aut liniju preseli Nemanja R Miletić, a da štoperski tandem sa mladim Markovićem čini oporavljeni Milan Mitrović. U veznom redu i napadu ne treba očekivati neke bitnije promene, s obzirom da je taj deo tima Đukić i pohvalio posle poraza od ''Brđana''.

Očekivani Partizanov sastav večeras: Stojković - Vulićević (N R Miletić), N R Miletić (Mitrović), Marković, N G Miletić - Zdjelar, Pantić, Tošić, Đerlek - Tavamba, Ožegović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bagra
Sunday, 22.04.2018
12:39

Ako Jankovic ne igra jaci smo duplo

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Sunday, 22.04.2018
11:39

Stojkovic- Miletic, Markovic, Mitrovic, Antonov- Zdjelar, Pantic- Tosic, Suma, Ivanovic- Jovanovic. Popovic, Vulicevic, Ostojic, Nisic, Vakulko, Djerlek, Tavamba, ozegovic.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Sunday, 22.04.2018
11:40

* Nisic ili Vakulko

avatar
Stalker
Sunday, 22.04.2018
14:52

Mitrović? Tošić? Suma? U prvoj postavi? Nikako. Za Jovanovića i Antonova si u pravu.