Partizan - Bodovi koji mnogo znače...

Autor: Beta Beta
subota 07.03.2015.
20:21
Izvor: Beta

Posle ''tesnog'' trijumfa nad Donjim Sremom, pomoćni trener Partizana Zvonko Varga konstatovao je da su najvažniji osvojeni bodovi, iako je bilo propusta u igri njegovog tima.

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV

Povezane vesti

Pomoćni trener Partizana Zvonko Varga rekao je danas da je njegov tim ispunio cilj pobedom nad Donjim Sremom u Novom Sadu, uprkos problemima u drugom poluvremena.

"Pobeda je najvažnija. Zato smo i došli, i to smo i ostvarili. Prvo poluvreme smo zaista dobro odigrali, dominirali smo, a njima nismo dozvolili ništa na sredini terena osim jedne polušanse", rekao je Varga televiziji Arena.

Partizan je na poluvremenu vodio 1:0, a onda je povisio na 2:0. Donji Srem je posle smanjio na 2:1, tako da su crno-beli morali da se brane, ali su na kraju došli do prve pobede u prolećnom delu šampionata.

"U drugom poluvremenu se valjda osetio taj psihološki pritisak. Sa igračima smo na poluvremenu pričali da ne stajemo već da probamo da nadjemo drugi gol. Na kraju smo ga i dali, i to mnogo znači, ali smo posle primili i morali smo da se borimo do kraja. Najvažnije je da smo izdržali i ova tri boda će nam mnogo značiti", rekao je Varga.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke