Partizan bezopasan, stativa saveznik Jovičića

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 15.11.2017.
19:18
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana nastavili su danas tamo gde su stali pre pauze. Đukićev tim bezopasan u prvom poluvremenu duela sa Radom, gosti umalo poveli preko bivšeg igrača crno-belih.

Epa/Srđan Suki
Epa/Srđan Suki

Povezane vesti

Poslednja utakmica osmine finala Kupa Srbije igra se u Humskoj gde fudbaleri Partizana bezuspešno pokušavaju da dođu do željene igre i rezultata protiv dobro organizovane ekipe Rada.

"Građevinari" su se prikazali u dobrom svetlu tokom prvih 45 minuta, uspeli su da umrtve igru domaćih i da dođu do šanse za postizanje gola.

Partizan u prvom poluvremenu nije imao ni igru, ni šanse za postizanje gola, dok su gosti najozbiljnije zapretili u 24. minutu kada je Nebojša Marinković pogodio stativu.

Bivši fudbaler Partizana uradio je sve kako treba ali je okvir gola bio saveznik Marku Jovičiću koji danas brani mrežu crno-belih umesto odsutnog Stojkovića.

Svoje najbolje akcije u prvom poluvremenu Partizan je imao preko Evertona Luiza i Petra Đuričkovića ali golman Dejanović nije ni morao da interveniše jer lopta u tim situacijama nije išla u okvir gola.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
trifun
Wednesday, 15.11.2017
20:32

Pa ovo je čovek da ne poveruje.Za 45 minuta nijedne prave akcije Partizana.Vidi se da nisu tim,svako vuče na svoju stranu.Kad Zoran Tošić dobije loptu,Partizan se može oprostiti od svake osmišljene akcije.Čitava filozofija Tošića se svodi na to da on dodje u poziciju da šutira.Sebično do zla Boga.Jedino zašta je dobar to su isključivo slobodni udarci i ništa drugo.Čak ni centrirati iz kornera ne zna.

avatar
kurcelicu, USTASO!!!
Wednesday, 15.11.2017
22:53

Potrefio si sve, Trifune:-D