Partizan bezopasan, ''Grobari'' zabrinuti... (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 19.10.2017.
21:52
Izvor: Sportske.net

Partizan uglavnom bezopasan tokom prvog poluvremena, ni domaćin nije briljirao, ali je ipak bio konkretniji i ambiciozniji u ovom delu igre.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Posle prvog poluvremena utakmice u Elbasanu nema golova, 0:0.

Domaći tim je od početka meča pokušao da izvrši protisak pred golom Stojkovića, iznudili su fudbaleri Skenderbega i nekoliko kornera u ranoj fazi meča, kao i jedan slobodan udarac u zoni šuta, ali srećom nisu te situacije uspeli da pretvore u nešto ozbiljnije.

Ipak, sredinom prvog poluvremena imali su domaći opasnu kontru, bio im je otvorn put ka Stojkoviću, ali je Mitrović u poslednjem trenutku uspeo da stigne Sovea i otkloni opasnost.

Na drugoj strani, jedino je Vulićević ozbiljnije pripretio, sve ostalo bilo je prilično bezopasno po gol ekipe Skenderbega.

Ono što brine, to je žuti karton za Tavambu, uz još jednu sličnu situaciju, kada srećom sudija nije vadio karton. Snažni napadač Partizana moraće da bude mnogo oprezniji u nastavku.

Još veća briga za Partizan je rezultat iz Kijeva, gde Jang bojs vodi na poluvremenu protiv domaćeg Dinama sa 2:1.

U prilogu su utisci navijača Partizana tokom prvog poluvremena.


- - - - - - - - - -
- -
- -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RG VILI
Thursday, 19.10.2017
23:18

Tuzan fudbal,ruzna igra ,smesan rezultat! Tesko je sve ovo za nas ljudi! Mislim,od pocetka sezone mi ne igramo fudbal,ali trener je prezadovoljan,cak ni pojacanja nije hteo! Uffff,sta reci a ne zaplakati

avatar
ubipacijentic
Thursday, 19.10.2017
22:28

Kakav smor od fudbala ne oslobadjamo se lopte jedan uspešan pas. Vreme je da Djuka ode.

avatar
RG VILI
Thursday, 19.10.2017
22:08

Djukicu je mislim ,vec odzvonilo,ali sutra ce mu biti saopsteno!

avatar
Sladjan Radisavljevic
Thursday, 19.10.2017
22:05

Boze koja je rupa ovaj Miletic! Kako je covek poklonio loptu da nam zavale gol pa to je strasno. Tavamba je los trebalo bi probati sa Ozegovicem i igrati bez dubinskih lopti.

avatar
Petar Petar
Thursday, 19.10.2017
21:59

Pih, utakmica kao i svaka Partizanova ove sezone, totalno negledljiva. Bez ikakve konkretnosti u igri, sa insistiranjem na nekakvom posedu i pored toga sto realno nemamo igrace da bi tako nesto mogli i da odigramo. Da bi se igralo tako treba mnogo vise talenta i mnogo vise zalaganja. Da me neko ne shvati pogresno, meni pola igraca Partizana izgleda kao da ih je neko silom naterao da igraju fudbal. Generalno, jedna tragicna sezona za sada, bez obzira sve i da izborimo izlazak iz grupe. Ovo sto mi igramo, po meni nema dodirne tacke sa fudbalom. Slicno kao reprezentacija, s tim sto tamo ima mnogo boljih fudbalera pa se moze pobedjivati i sa tom nazovi igrom. Sad je vec kasno da se najuri Djukic, ali on ne sme da doceka pocetak prolecnog dela ni u snu.

avatar
Vidicnemanja
Thursday, 19.10.2017
21:57

Veliki broj slabih igraca na terenu.Tavamba napolje jer je najgori a i blizu crvenog.Losi i Tosic i Miletic i Jankovic i Vulicevic i ...Sa takvi igraci tesko ce da idemo u evropu :-)