Partizan bez Volkova u Kragujevcu

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 20.09.2014.
10:55
Izvor: Sportske.net

Levi bek FK Partizan Vladimir Volkov obnovio je povredu primicača zbog čega će propustiti nedeljni duel sa Radničkim 1923 u okviru 6. kola JSL.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Stručni štab vicešampiona Srbije još jednom će morati da promeša karte u tekućoj sezoni pošto ni pred duel sa Radničkim 1923 situacija sa povređenim igračima nije ništa bolja.

Jedina dobra vest je da se u tim vraća Petar Škuletić koji je propustio duel sa Totenhemom zbog suspenzije ali je zato Vladimir Volkov ponovo van stroja.

"Volkov je obnovio povredu primicača i teško da će biti u kombinaciji za meč sa Radničkim 1923 u Kragujevcu. Nažalost, nije jedini, od ranije već imamo problema sa povređenim igračima i dajemo sve od sebe da sa kadrom koji posedujemo iznesemo ovaj deo sezone" rekao je Marko Nikolić.

Trener Partizana u Kragujevcu neće moći da računa na Miloša Ostojića, Darka Brašanca i Vladimira Volkova a pod znakom pitanja je i nastup rovitog Andrije Živkovića.

Ako se uzme u obzir i to da su igrači fizički iscrpljeni nakon duela sa Totenhemom jasno je da će strateg crno-belih imati težak zadatak da sastavi tim koji će u Kragujevcu igrati za nova tri boda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke