Partizan bez dvojice standardnih, Lalat sa najjačim snagama! (SASTAVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 17.04.2019.
17:20
Izvor: Sportske.net

Večeras je na programu prva utakmica drugog polufinalnog para Kupa Srbije. Evo za koje sastave su se opredelili Milošević i Lalatović.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Juče je na stadionu "Rajko Mitić" odigran prvi meč prvog polufinalnog para Kupa Srbije između Crvene zvezde i lučanske Mladosti (4:1), a večeras će na stadionu u Humskoj snage odmeriti fudbaleri Partizana i niškog Radničkog.

Biće to treći međusobni susret dva tima u tekućoj sezoni. Zanimljivo, bolji učinak u prvenstvenim susretima ove sezone ostvarila je ekipa Nenada Lalatovića koja je pre nešto više od mesec dana odnela sva tri boda iz Humske.

Pomenuta utakmica prethodila je turbulentnom periodu u Partizanu i ostavci Bate Mirkovića, pa će tako Savo Milošević večeras pokušati da nadmudri Nenada Lalatovića.

Strateg Partizana danas ne može da računa na Marka Valijentea i Nemanju Nikolića, ali izuzev pomenute dvojice ima sve druge igrače na raspolaganju.

Treneri dveju ekipa odlučili su da večeras na teren izvedu sledeće startne postave.

Partizan: Stojković - N. R. Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević - Šćekić, Zdjelar - Zakarić, Pantić, Tošić - Rikardo;

Klupa: Kljajić, Georgijević, Marković, N. G. Miletić, Ivanović, Smiljanić, Ilić;

Radnički Niš: Ristić - Todorovski, Pankov, Crnomarković, Đorđević - Drinčić, Bondarenko - Grbić, Kojašević, Ranđelović - Haskić;

Klupa: Kojić, Stojanović, Petrović, Aleksa Jovanović, Aleksandar Jovanović, Čumić, Nikodijević.

Utakmica na stadionu u Humskoj počinje u 18 časova. Direktan prenos bezbeđen je na prvom programu televizije Arena sport.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke