Partizan - ''Bambi'' na vreme upozorio, nije vredelo... Njegove reči izgleda nisu doprle do mlađih saigrača

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 03.12.2018.
18:47
Izvor: Sportske.net

Desilo se baš ono na šta je odlični vezista i upozoravao.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Jedan od najboljih igrača Partizana Zoran ''Bambi'' Tošić polako se vraća u takmičarski ritam. Protiv Dinama iz Vranja je bio asistent, a u Lučanima protiv Mladosti dao je ključni doprinos kod izjednačujućeg gola u nadoknadi vremena,

Između ove dve utakmice, Tošić je gostovao u ''Partizanovom vesniku'' i pored  ostalog naglasio kako svaki fudbaler Partizana treba da se bori za što bolje rezultate svog tima.

''Ima mnogo momaka koji su dobili šansu da zaigraju. Moramo da se podignemo na viši nivo, da budemo gladniji pobeda, gladniji trofeja. Karijera ne traje dugo, svaka sezona je podjednako bitka.

Moramo da shvatimo sve mnogo ozbiljnije. Nije dovoljno biti u Partizanu samo da bi rekao da si u Partizanu, svako mora da bude gladan pobeda i to je jedini način da se i posle Partizana napravi velika karijera'', izjavio je Tošić u ''Partizanovom vesniku''.

Ali, samo par dana kasnije, crno-beli su pružili bledu partiju, bez te neophodne želje i energije sve do primljenog gola, kada su počeli da ''grizu'' na terenu, ali bilo je prekasno da se ostvari potpuni preokret.

Zato je posle meča Tošić još jednom naglasio šta Partizanu nedostaje.

''Falilo je da više želimo pobedu, da imamo više samopouzdanja, jer mi igramo za Partizan. Nadam se da ćemo do kraja upisati 3 pobede i otići na odmor sa maksimalnim učinkom'', izjavio je Tošić posle remija u Lučanima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 03.12.2018
21:25

https://www.youtube.com/watch?v=vjIZ5rdzMUY Odmah posle utakmice sam se zapitao da li je ovo na kraju bi(l)o (za) penal za nas.

avatar
Stabber
Monday, 03.12.2018
20:07

Moze covek da bude gladan, ako ne preduzme nesto m, ostade gladan.

avatar
nemam pojma
Monday, 03.12.2018
19:55

Nije samo to. Ne možeš da očekuješ da igraš evropska takmičenja ako ne možeš sa lakoćom da pobediš Mladost iz Lučana.