Partizan - ''Bambi'' će dugo pamtiti današnji gol, evo zbog čega!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 15.10.2017.
19:30
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Posle utakmice u Surdulici, Zoran Tošić otkrio zanimljivu informaciju.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana uspešno su okončali i gostovanje u Surdulici, gde su danas protiv domaćeg Radnika slavili sa 2:0, golovima Sume i Tošića, oba sa bele tačke.

Posle meča, u razgovoru za klupski sajt, Tošić je otkrio da mu je današnji gol bio prvi u karijeri postignut iz jedanaesterca!

''Dva penala, oba zasluženo. Ovo je inače moj prvi gol iz penala u karijeri, tako da sam posebno srećan  zbog toga. Na svim predhodnim utakmicama koje sam igrao, bio  sam prvi na listi za izvođenje penala, zato sam i uzeo da šutiram'', izjavio je Tošić.

Navijači Partizana u narednom periodu mnogo očekuju od tandema Suma-Tošić, a mnogi priželjkuju da njihova saradnja dođe do izražaja već u četvrtak, kada Partizan igra jedan od ključnih mečeva u Ligi Evrope, protiv Skenderbega u Elbasanu.

''Velika je odgovornost na nama i očekivanja su velika, što govori da imamo kvalitet. Potrudićemo se da se još bolje uigramo i da Partizan iz utakmice u utakmicu bude sve bolji.

Od sutra kreće priprema za taj meč Lige Evrope. Svi znamo koliko je bitan za nas i ja sam uveren da ćemo biti na nivou koji treba Partizan da pokaže.

Svi smo u stroju, utakmica je od velike važnosti  za dalji  tok sezone i toga smo svesni. Idemo na pobedu kao što se uvek očekuje od Partizana'', zaključio je popularni ''Bambi''.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zg partizan igokea
Sunday, 15.10.2017
21:52

Ovi za sramotu ne znaju....

avatar
zg partizan igokea
Sunday, 15.10.2017
21:49

Posle kupa, nastavlja se niz i u prvenstvu. Samo jos jace, jos bolje. Sada nije dovoljan jedan penal, vec dva. Naravno, i ponisten cist gol Radnika.