Partizan - Abu je stigao, hoće li mu Žile biti saigrač?

Autor: Beta Beta
sreda 01.07.2015.
15:28
Izvor: Beta

Posle transfera Abubakara Oumarua, svoje impresije novinarima na Pohorju izneo je i trener Zoran Milinković, koji Kamerunca odlično poznaje iz vremena dok je bio na klupi Vojvodine. Navijače, naravno, zanima i šta će biti sa Andrijom Živkovićem.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je danas da dobro poznaje najnovije pojačanje crno-belih Abubakara Oumarua i dodao da veruje da će se Kamerunac brzo uklopiti.

"Poznajem ga odlično i mogu vam reći da sam ga uzeo iz OFK Beograda sa samo tri postignuta gola. Prepoznao sam i tada veliki potencijal u njemu, što je igrama u Vojvodini i potvrdio.

Rekao bih da je u Belgiji imao sezonu u stilu toplo-hladno, ali je tako bilo i u Vojvodini. Ovog puta mu je lakše jer ga ja poznajem, a i on zna naš jezik i poznaje domaći šampionat, pa verujem da će se brzo uklopiti"
, rekao je Milinković, objavljeno je na sajtu kluba.

Kamerunski napadač Abubkar Oumaru, dosadašnji član belgijskog Beverena, juče je potpisao dvogodišnji ugovor sa Partizanom. On je u karijeri igrao i za Crvenu zvezdu, OFK Beograd i Vojvodinu, gde mu je trener bio upravo Milinković.

"Reč je o momku koji poseduje vaspitanje i kulturu, ima izražene igračke kvalitete, koji su nama potrebni i očekujem da saradnja sa njim bude na visokom nivou...

Abu je tehnički dosta potkovan, pa može bez problema da igra na užem prostoru, a pored toga ima fantastičan tajming i skok, što mu daje veliku prednost kod bočnih centaršuteva i prekida",
kazao je Milinković.

Na pitanje kakva je situacija sa Andrijom Živkovićem, trener šampiona Srbije je naveo da je to više pitanje za klub, nego za njega.

"Ali, mislim da će Andrija početi sezonu sa nama, jer ima ugovor još godinu dana sa klubom. Biće vremena za priče na tu temu, ako stigne neka ponuda iz inostranstva na sto", kazao je Milinković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zvezdas od rodjenja
Wednesday, 01.07.2015
21:05

Abu ima sve u nogama, ali na zalost nista u glavi. On ce biti partizanov veliki promasaj.

avatar
denikv
Thursday, 02.07.2015
16:48

video sam to na marakani kad vam je davao golove. neki drugi treneri u zvezdi nemaju u glavi nista kada su ga pustili.

avatar
denikv
Wednesday, 01.07.2015
20:21

sa andrijom bar sest meseci, bice dovoljno za ligu sampiona i jedno 10 bodova prednosti na tabeli na kraju polusezone iza drugog koji ce to biti neznam.

avatar
Wednesday, 01.07.2015
21:23

druga Cuka , treca Vojvodina , itd

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 01.07.2015
17:03
avatar
$$$ BRACELA $$$
Wednesday, 01.07.2015
17:00

obnovite Ziletu ugovor bar jos 2 god !!!!!!!

avatar
Pera Zambula opet
Wednesday, 01.07.2015
15:53

Slobodno moze da se kaze da uz Markinjosa koji treba da dodje i jos nekog pojacanja ovo ce biti jedan od najboljih prelaznih tokova...ne kazem da je ne znam sta ali kako je do sad bilo mislecei na ovih 10 godina ovo i nije tako lose....PArtizan lako osvaja titulu i mislim da ce imati svoju sansu za LS ako bude malo srece i hrabrosti :)

avatar
Srbija_
Wednesday, 01.07.2015
15:47

Zile treba da ostane bar 6 meseci,mali je stvarno biser,neverovatan. Pokusati napraviti neki dogovor do Decembra. Partizan sa njime bi dobio mnogo,i znatno vece sanse za ulazak u neko ligasko takmicenje

avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 01.07.2015
17:05

Živković nam hitno treba do kraja kvalifikacija, a posle će mu i cena verovatno dosta skočiti i vreme bi bilo da se proda jer ima samo još 1 godinu ugovora, tako da je ovo pravi trenutak da se proda i da klub zaradi nešto na njemu, eventualno da se dogovorimo da ostane još godinu dana na pozajmici, Markinjosa uzeti samo u takvom slučaju, jer da bezveze zauzima mesto Živkoviću i Ninkoviću nije dobro.