Partizan 1 vs Partizan 2 - 6:2! Oduševio 16-godišnji momak!

Autor: Darko Mitrović
subota 17.11.2018.
14:39
Izvor: Sportske.net

Da li ćemo ga na proleće gledati i u superligaškim mečevima?

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Aktuelnu prvenstvenu pauzu, trener Partizana Zoran Mirković je iskoristio za kontrolnu utakmicu u ''Zemunelu'', gde su snage odmerile dve kombinovane ekipe crno-belih, Partizan 1 i Partizan 2.

Partizan 1 je slavio sa ubedljivih 6:2, a najbolji utisak ostavio je 16-godišnji napadač Filip Stevanović, dvostruki strelac na ovoj utakmici, uz još jednu asistenciju.

Uz njega, sjajan je bio i dve godine stariji Aleksa Janković, takođe dvostruki strelac, a po jedan pogodak za pobedničku ekipu postigli su Đorđe Ivanović i Vujanić. Strelci za Partizan 2 bili su Zoran Tošić i Branko Jovanović.

Partizan 1: Kljajić, Cucin, Vulićević, Damjanac, Urošević, Zdjelar, Vujanić, A. Janković, Stevanović, Ivanović, Simović.

Partizan 2: Jovičić, Bulatović, Šiškov, Valijente, N. G. Miletić, Smiljanić, Đerlek, Ilić, Tošić, Kokir, Nikolić. Igrali su još: Peličič, Branko Jovanović, Milutinović.

Narednu utakmicu u Superligi Partizan igra narednog vikenda, kada u Humsku stiže ekipa Dinama iz Vranja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Sunday, 18.11.2018
01:01

Ko je gledao Stevanovića na Turniru prijateljstva ove godine - nije iznenađen. Da li je Janković momak iz generacije 2000? U njoj su još Radmanovac, Balaž, Pavlović, Pantazis, Stanojlović, Novaković, MIlosavljević, Antonijević... Partizan mora da pokuša da osvoji prvenstvo omladinaca ove godine i da igra juniorsku LŠ. A i sa prebacivanjem ove dvojice u prvi tim (Stevanović može da igra i po levoj i po desnoj strani, možda i na polutci, Janković desno krilo i desnu polutku), ima sjajnu U19 ekipu, Stanojlovića i Tejića (npr) na krilima.

avatar
Old_school
Saturday, 17.11.2018
16:18

Jedina sansa da Partizan pobedi ubedljivo :)