Partija traži od Miloševića da napusti Partizan!

Autor: Darko Mitrović
sreda 03.04.2019.
09:58
Izvor: Sportske.net, N1info

Pored svih Partizanovih problema ovog proleća, da li je na pomolu još jedan?

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Izbor Sava Miloševića za novog trenera Partizana mnoge je iznenadio prethodnh dana, ali njegov debi protiv Napretka u Kruševcu nije bio uspešan.

Crno-beli su poraženi sa 1:0, pali na četvrto mesto na tabeli, a prilika za popravni je danas od 19 časova kada Partizan u Humskoj dočekuje ekipu Čukaričkog, direktnog konkurenta u borbi za treću poziciju.

I u jučerašnjem razgovoru sa novinarima, Milošević je istakao sa kojim se problemima suočava ovih dana, angažovao je čak i psihologa da mu pomogne u radu sa ekipom, a stuaciju mu otežava  to što pojedini navijači već počinju sa skandiranjem ''Savo, odlazi''.

Međutim, izgleda da nisu oni jedini koji imaju takav zahtev.

Danas se pojavila još jedna, za mnoge neočekivaa informacija - i ''Zelena stranka'' traži da Savo Milošević napusti klupu Partizana!

Razlog za njihovo oglašavanje je što je, kako kažu, Milošević njihov član, pa smatraju da on "ne treba na sebe da preuzima odgovornost za zakulisne radnje koje FK Partizan i srpski fudbal vuku u sve dublje blato korupcije".

"Kao velika fudbalska i sportska legenda, Milošević ne treba svojim autoritetom da daje kredibilitet 'grobarima' srpskog fudbala i Partizana, koji godinama zarad lične koristi urušavaju sport u našoj zemlji, a kao član Zelene stranke treba i ličnim primerom da pokaže naš odnos prema upropaštavanju fudbala u Srbiji", kaže Goran Čabradi, predsednik Zelene stranke i narodni poslanik, a prenosi N1info.

"Naša obaveza, i obaveza vrhunskih sportista, što je Milošević nesumnjivo bio, i jeste, je da stanemo u odbranu vrednosti, koje jedno društvo čine uređenim, a sport bi, u svojoj osnovi, trebalo da predstavlja vrhunsku društvenu vrednost", navodi se u njihovom saopštenju.

Da li bi današnja eventualna pobeda nad Čukaričkim bila najbolji Miloševićev odgovor na sve ove zahteve?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 03.04.2019
12:56

Све су у праву,ови преваранти,прелетачи на челу са Вучелићем су увек тамо где су паре које ће они да пребаце у своје и џепове оних који су их ту поставили,а уз пут да чините и униште Фк Партизан.Саву су поставили да купе време и покраду још оно мало стоке је остало.Крао је и Ђурић,али он је правио играче про давао и имао резултате.Ови само краду и уништавају.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 03.04.2019
11:43

Rekao sam i ja da je za Savu bolje da se ostavi fudbala i da se drzi politicke stranke.

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Wednesday, 03.04.2019
10:49

Konacno neko normalan

avatar
BenkovackiManitas31*
Wednesday, 03.04.2019
10:10

Ovo saopstenje predsednika Zelene Stranke kao da sam ja sastavio, pravo u centar. Posebno mi se svidja onaj deo od grobarima srpskog fudbala. Hvala Bogu da se budi svest, obaveza je svih da ozivimo nas fudbal i sport generalno

avatar
Goran_Ilic
Wednesday, 03.04.2019
10:08

Svaka vam je kao Njegoseva no ste promasili zemlju,ovde su takvi obicaji da se unistava i krade svaka firma pa tako i FK.