'Parni valjak' krenuo po duplu krunu!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 12.01.2015.
12:16
Izvor: Beta

Fudbaleri Partizana započeli su pripreme za nastavak sezone u kojoj novo rukovodstvo i stručni štab imaju jasno izražene ciljeve.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana okupili su se danas u Beogradu pred početak priprema za prolećni deo Super lige Srbije, a predsednik kluba Zoran Popović i trener Marko Nikolić poručili su da je cilj osvajanje duple krune.

"Prvi put stojim pred vama kao predsednik Partizana i mogu da vam kažem da su ambicije kluba jasne. Uvek idemo na prvo mesto sa željom da osvojimo sva takmičenja. Članovi ste velikog kluba i od vas se očekuje da se dobro pripremite i ispunite te ambicije", rekao je Popović u Sportskom centru Teleoptik.

Popović je poručio da je obaveza igrača da imaju dobre odnose sa medijima i svim protivnicima, a da je na Upravi da im obezbvedi dobre uslove za život i rad "kakve igrači Partizana zaslužuju".

"Nadam se da ćete obpravdati poverenje navijača i da ćete sve njihove snove ispuniti. Svi mi zajdeno možemo da povedemo naš klub ka osvajanju duple krune i mnogo boljim igrama i rezultatima u Evropi. želimo vam dobro zdravlje i sve pobede na proleće", poručio je Popović.

Treneru Marku Nikoliću se na današnjoj prozivci odazvalo 28 igrača, među kojim je Branko Pauljević, koji je prethodnu polusezonu proveo na pozajmici u niškom Radničkom.

"Na čaštan, dostojanstven i kvalitetan način ste predstavljali klub u prethodnom periodu i time stvorili obavezu novoj Upravi, da logistika bude mnogo bolja nego što je bila. Ništa još nismo osvojili, nismo podigli pehar, još nemamo ništa u našim rukama", kazao je Nikolić.

"Ovo je samo dobra početna pozicija. Imamo iskustvo od prošle godine i znamo koliko će biti teško i kakve nas bitke očekuju. Znam da sa ovom grupom igrača mi u tu bitku možemo da idemo i možemo da dobijemo", dodao je on.

Sportski direktor Partizana Dragan Ćirić poželeo je igračima dobar rad na pripremama i da ih zaobiđu povrede.

"Za rezultat se ne brinem, imamo dobar kvalitet i verujem da ćemo imati dosta razloga za slavlje", rekao je Ćirić.

Crno-beli će 20. januara otputovati na prvi deo priprema u tursku Antaliju, gde će odigrati tri pripremne utakmice, potom se 31. januara vraćaju u Beograd.

Oni će pet dana provesti u glavnom gradu Srbije, a 5. februara ih očekuje novi odlazak u Tursku. Na drugom delu priprema crno-beli će provesti osam dana i odigrati pet kontrolnih utakmica.

Partizan je jesenji deo Super lige Srbije završio na prvom mestu sa 38 bodova, šest više od Crvene zvezde.

Crno-beli će prvi takmičarski meč u prolećnom delu šampionata odigrati 21. februara na svom stadionu protiv Voždovca.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke