"Parni Valjak" bez napadača na Zvezdu?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 14.04.2016.
13:29
Izvor: Sportske.net

Stručni štab aktuelnog šampiona Srbije susreće se sa velikim problemima pred "večiti derbi" pošto napadači nisu trenirali u četvrtak i pitanje je hoće li biti u konkurenciji za tim.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije u subotu će drugi put u tekućoj sezoni gostovati Crvenoj zvezdi koja je uoči početka plej-ofa obezbedila bolju startnu poziciju na tabeli i prednost domaćeg terena u "večitom derbiju".

Ranije danas pisali smo o problemima sa kojima se susreću treneri dveju ekipa uoči subotnjeg okršaja, a poslednji trening Partizana pokazao je da stručni štab crno-belih praktično nema napadača za duel sa Zvezdom.

Bugarski internacionalac Valeri Božinov nije odradio današnji trening zbog povrede prednje lože i već sada se može konstativati da Ivan Tomić neće moći da računa na njega za duel sa Crvenom zvezdom.

Prepodnevni trening u SC Teleoptik u Zemunu propustio je i golobradi Dušan Vlahović, momak koji je na prethodnom "večitom derbiju" postao najmlađi debitant u istoriji te fudbalske svetkovine.

Talentovani napadač dobio je u sredu udarac na treningu pa je danas bio pošteđen napora pa je tako i njegov nastup protiv lidera na tabeli došao pod znak pitanja, predma niko ni ne očekuje da Ivan Tomić "baci u vatru" Dušana Vlahovića čak i da bude spreman za meč.

Jedini napadač koji se u datom momentu u potpunosti oseća spremnim da počne utakmicu sa Crvenom zvezdom je Beko Fofana ali internacionalac iz Obale Slonovače nema nijedan nastup još od sredine februara kada je počeo prolećni deo sezone.

Pored kadrovskih problema u navalnom redu trener Partizana neće moći da računa ni na Alena Stevanovića što se moglo zaključiti na osnovu viđenog u "Zemunelu". Današnji trening Alena Stevanovića sastojao se od trčanja i svega nekoliko vežbi sa loptom ali odvojeno od ekipe.

Hoće li do subote situacija biti promenjena ostaje nam da vidimo, ali već sada možemo da kažemo da će Partizan ući u subotnji derbi oslabljen neigranjem nekog od najiskusnijih igrača.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Delije Sever 021
Thursday, 14.04.2016
15:54

Pustate nas?Namestate? :)

avatar
Friday, 15.04.2016
11:13
avatar
Saturday, 16.04.2016
20:10

Bas si blesav:-D

avatar
Delije Sever 021
Saturday, 16.04.2016
17:46

Kazem,igrate kao nekompletni,kada vas urnisemo da imate na sta da se vadite,eto,nisu nam igrali svi igraci i tome slicno ? Ne brini u boljoj ste formi,mislim da cete konacno jedan derbi dobiti-To je za vas kao da ste postali prvaci Sveta,znas ono sto smo nekada mi bili :D

avatar
MarkoSi
Thursday, 14.04.2016
15:14

Ništa spektakularno. Zvezda igra bez odbrane, partizan bez napadača - samo još jedan nekonvencionalni derbi. Inače, ne verujem u tu priču, hoće samo još više da opuste inače opuštenu ekipu ispred Kahrimana.

avatar
Povratak kralja XXXI
Thursday, 14.04.2016
13:48

Božinov i kad je spreman kao da igramo s igračem manje osim što ponekad iskoristi stopostotnu šansu, on definitivno ne treba da igra derbi, a povreda je takva da može samo da je pogorša ako ne miruje. Vlahović će se oporaviti i treba da dobije šansu, samo je pitanje da li od samog početka.

avatar
El Matador PFC-FCB
Thursday, 14.04.2016
13:43

Beko Fofana u napad Partizana!

avatar
paok
Thursday, 14.04.2016
13:34

Ne verujem kako je ekipa kilava.Pa sta bi bilo da se igra sreda-subota,trebalo bi nam 40 igraca.Nesto tu ne valja,ili kondicioni trener ili su treninzi prejako,mislim na Tomicev deo.A mozda su pojedinci od loseg materijala pa ne mogu da podnesu takav rad.

avatar
Thursday, 14.04.2016
13:33

Niko ne ocekuje?! Ocekivani sastav (ne i zeljeni) ukoliko ne budu mogli ni Alen ni Vlaja ni Boza: Saranov- Bandalovski, Gogua, Jovanovic, Bogosavac - Everton, Brasanac, Kosovic- Lukic (eventualno Brasanac), Ilic, Mihajlovic. Jos jedna mogucnost koja se namece po desnoj strani je i sam Golubovic.