Parker više nije član Zvezde!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 22.07.2016.
20:21
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Ode i Džošua Parker...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Bandalovski nije bio zadovoljan u Partizanu, pa je spakovao kofere i traži novi klub, a ista sitaucija je i sa Džošuom Parkerom i Crvenom zvezdom, saznaju Novosti.

Fudbaler sa Antigve i Barbude je danas otišao iz kluba, iskoristio je pravo da jednostrano raskine ugovor pošto ga Crvena zvezda nije licencirala za Evropu.

On je iskoristio mogućnost da raskine ugovor pošto nije primio platu 30 dana, po pravilniku FIFA odmah ima pravo da raskine ugovor.

Inače, Parker je prošao celokupne pripreme sa Crvenom zvezdom u Sloveniji, igrao je na poziciji desnog beka, ali nije u planovima Miodraga Božovića za novu sezonu.

Još uvek nije poznato da li će Zvezda morati da mu uplati određenu količinu novca na račun.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Saturday, 23.07.2016
10:16

Morace nesto da mu isplate na kraju, koliko to oni sami znaju. Ali da bi bilo fer treba da ga isplati onaj koji ga je doveo, posto ga Lalatovic nije trazio dok je vodio Zvezdu, to je jednom i javno rekao. Medjutim sta vredi kada ti drugi kroje tim, samo sto je sa Bozovicem malo drugacije jer on mora da aminuje transfer da bi se realizovao.

avatar
Vanja Grubač
Friday, 22.07.2016
22:20

Još uvek nije poznato da li će Zvezda morati da mu uplati određenu količinu novca na račun....Ma jok ,ima njegov novi klub da uplati zvezdi iako nato nije obavezan trening kompenzaciju jedno milion evra.Jedan od najboljih poslova ikad posle Bronovickog i Šišića.

avatar
Abdel Sadek
Friday, 22.07.2016
20:43