Pao potpis - Partizan sprečio odlazak bez obeštećenja

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 20.11.2018.
15:54
Izvor: Sportske.net

Vicešampion Srbije uradio je ono što se očekuje u ovakvim situacijama, a logično je da je i sam igrač imao računicu kada je stavio paraf na produžetak ugovora.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Vezni fudbaler Partizana i crnogorski reprezentativac Nebojša Kosović parafirao je početkom sezone produžetak ugovora sa crno-belima, piše "Mozzartsport".

Potpis je pao pre dva meseca ali sam igrač i klub nisu želeli da izlaze u javnost sa ovom informacijom, pretpostavlja se zbog činjenice da se radilo o nužnom potezu.

Nebojši Kosoviću ugovor je isticao na kraju tekuće sezone, a kako Partizan posle svega nije želeo da ga izgubi bez ikakvog obeštećenja odlučeno je da se saradnja produži do 2021. godine.

To ostavlja dovoljno vremena da crnogorski reprezentativac svojim igrama skrene pažnju inostranih klubova i da konačno realizuje transfer u veću ligu.

Kića Kosović je u Humsku stigao na insistiranje Zorana Milinkovića, a potom je sarađivao sa Ljubinkom Drulovićem, Ivanom Tomićem, Markom Nikolićem i Miroslavom Đukićem.

Zoran Mirković je šesti trener sa kojim Kosović sarađuje u Partizanu, pa ostaje da se vidi da li će za vreme njegovog mandata uspeti da realizuje transfer.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Tuesday, 20.11.2018
21:18

I kada je bio rezultatski medju najgorima i JUGO ligi Partizan je imao u sastavu nekoliko majstora, a sada se nakotilo more zujara i neznalica koji su najobicniji paraziti. Na tome se ocito napredno radi...

avatar
Osijek 51
Tuesday, 20.11.2018
21:12

Svakako ce otici gratis, mozda nesto i PRIDE, sada ili kasnije, bilje sada..

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 20.11.2018
17:42

Ko ce njega da trazi, sta je vama...

avatar
Budimo.ljudi
Tuesday, 20.11.2018
17:25

Interesantno je da u Partizanu, svake godine počevši od 2010. uvek ima grupa igrača kojima jedva čekamo da vidimo leđa. Krenulo je to sa Lazevskim i Miljkovićem. Fora je samo što iz godine u godinu ta grupa igrača kojima jedva čekamo da vidimo leđa postaje veća i veća i čini mi se, dok je ova uprava na čelu kluba, ćemo doći dotle da ceo igrački kadar bude ta grupa kojoj jedva čekamo da vid.. ma, skontali ste.

avatar
RIP KOBE
Tuesday, 20.11.2018
17:38

mozes da napravis ceo tim od igraca koji treba da idu!

avatar
Samjuel L Jackson
Tuesday, 20.11.2018
17:40

Po mom misljenju,dres zasluzuje do 5 igraca. Stojke i celavi Miletic od starijih, i na njihovom mestu bih voleo da vidim kvalitetnije, ali sta ces, bolje nemamo a momci natapaju dres. I Markovic, Djerlek i Sehovic jer su klinci i mozda i bude nesto od njih. Jos neki maleni, maleni potencijal vidim u Urosevicu a Gomesa mi je zao jer se vidi da ne moze bolje a trudi se maksimalno.
Ostali, pocev od crnogorskog Mesija, preko vecitog talenta Pantica, najvece transfer prevare Ivanovica, crnogorskih panjeva, i Miletica drugog, onda "barseloninog kapitena", "rumunskog Pujola" i.t.d. nisu ni za Teleoptik.
Opet, nisu oni krivi, njih je uprava dovela. A najtuznije je sto sve djuture sad da ih prodamo ne bi milion evra ukupno profitirali.