Pao dogovor - Zvezdu čekaju pune tribine na "Karađorđu"!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 01.09.2018.
13:01
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Fudbalski klub Vojvodina uključio se u rešavanje problema tako da su 'Novosađani' odustali od najavljenog bojkota.

Beta/Jelena Grlić/Mo
Beta/Jelena Grlić/Mo

Povezane vesti

Bojkota koji su navijači Vojvodine najavili nezadovoljni statusom koji imaju na stadionu "Karađorđe" ipak neće biti!

Superligaš iz Novog Sada uključio se u rešavanje problema i saopštio da je na poslednjem u nizu sastanaka sa predstavnicima organa koji učestvuju u organizaciji duela sa Crvenom zvezdom dogovoreno da stadion poslednji napuste navijači gostujućeg tima.

Na taj način ispunjen je zahtev grupe "Građani Novog Sada privrženi FK Vojvodina" koji su u prethodnom periodu apelovali na rešavanje pomenutog problema.

Pomenuta grupa oglasila se saopštenjem u kojem je navedeno da bojkota neće biti i pozvala navijače da napune tribine i podrže ekipu Aleksandra Veselinovića!

Derbi susret 7. kola Super lige Srbije između Vojvodine i Crvene zvezde zakazan je za nedelju, a karte će se na stadionu prodavati samo tokom današnjeg dana.

Za pristalice gostujućeg tima rezervisana je samo južna tribina, a sektori 1 i 2 na zapadnoj tribini biće zatvoreni iz bezbednosnih razloga.

Na zapadnu i severnu tribinu neće biti dozvoljen ulazak navijačima Crvene zvezde i licima koja kod sebe budu imala obeležja tog kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 02.09.2018
17:45

Hvala Bogu jer fudbal se i igra zbog publike, a oni svoje probleme neka rese sa celnicima Vojvodine, ali ne preko Zvezde.