Pao dogovor - Danas novi potpis na "Marakani"!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 18.01.2019.
09:13
Izvor: Sportske.net

Peto pojačanje Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku obaviće danas preglede i potpisati ugovor sa šampionom Srbije.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije i lider na tabeli domaćeg šampionata dobiće tokom dana peto pojačanje u zimskom prelaznom roku.

Novi član FK Crvena zvezda danas bi trebalo da postane najbolji strelac Super lige Aleksa Vukanović (26) koji je sinoć prelomio i odabrao crveno-bele.

Najbolji strelac Napretka i domaćeg prvenstva (postigao 12 golova) odlučio je da između Lozane i Crvene zvezde odabere bivšeg šampiona Evrope i to bi danas trebalo da bude ozvaničeno, piše "Žurnal".

Lekarski pregledi bi trebalo da budu obavljeni tokom dana, a zatim će uslediti i potpis. Pošto je Vukanović ušao u poslednjih šest meseci ugovora sa Napretkom, očekuje se da Zvezda za njegov transfer izdvoji oko 350.000 evra.

Crvena zvezda je do sada angažovala četiri pojačanja u zimskom prelaznom roku. Došli su Nemanja Milunović (BATE), Miloš Vulić (Napredak), Dejan Vidić (Zlatibor) i Strahinja Krstevski (Lokomotiva Sofija). Poslednja dvojica odmah će biti prosleđeni na pozajmice u Zemun i Grafičar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mića86
Friday, 18.01.2019
14:35

Tako treba, još desetoricu da dovedemo i još toliko da ode i ponovo sve iz početka! Recept za kontinuitet i Evropu!

avatar
⭐♦ povratka kralja
Friday, 18.01.2019
13:58

Dobrodosao. Strah me je za Bena sada jedino. Jer iako je receno da ostaje, nesto nisam siguran... Vukanovic je samo potvrda onog sto je receno. Zvezda mora da pokupi sve najtalentovanije i najbolje sto ova liga ima da ponudi. Zato su kupljeni Jovancic, Vulic, Vukanovic.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 18.01.2019
12:59

Ovom Terzicu ima da pozavidi i Mamic.

avatar
Realni Arthur
Friday, 18.01.2019
10:45

Dobar je ovaj, lucidan, ima dosta vremena da se uigrava, i to je to, odavno nismo imali ovakav autoritet u domacim klubovima (naravno i finansiski aspekat), ja se secam prelaznih rokova kad su dosli Savicevic, Pancev, Mihajlovic, Jugovic..., e ovo mi izgleda kao neka minijatura tog vremena. Milunovic, Vulic, Vukanovic...... ako slucajno ode Rodic mozda bi mogao Kosanovic da dolazi i eto jace ekipe od proslogodisnje koja je igrala kvalifikacije. Jedino zelja sto mi se nije ispunila je Ivanic, ne znam zasto mislim da bih na Rajku on ekspoldirao,ali otom potom. A za dosadasnji prelazni rok, bravo za Terzica i kompaniju.

avatar
Südkurve München
Friday, 18.01.2019
10:21

Svaka cast, tako se to radi