Pantić: "Nervoza od početka, ništa novo"

Autor: Beta Beta
četvrtak 26.07.2018.
23:39
Izvor: Beta

Fudbaler Partizana Danilo Pantić rekao je danas da je nervoza sa tribina postojala od samog početka i da njegova ekipa protiv Trakaija nije pružila pariju koja se očekivala.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Partizan je pobedio Trakai sa 1:0 u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Nervoza je počela u petom minutu. U Partizanu je nervoza od samog početka, ništa novo. Znali smo šta nas čeka. Nismo pružili partiju koja se od nas očekivala. Daćemo sve od sebe da to popravimo u sledećim utakmicama", rekao je Pantić novinarima posle utakmice u Beogradu.

Danilo Pantić je bio kritičan prema igri svog tima.

"Nažalost, dali smo samo jedan gol, a mogli smo još neki. Loše smo igrali, nije bilo kreativnosti, bilo je monotono. Protivnik je lako čitao naše zamisli. Oni su bili agresivni i imali svoje šanse koje srećom nisu uspeli da iskoriste", rekao je Pantić.

Svetozar Marković je rekao da je ekipa Partizana ostala zajedno posle poraza u prvenstvu i da je znala koliko je utakmica sa Trakajem bila bitna.

"Nije prijatno kada se izgubi, pogotovo u ligi gde je cilj titula, ali smo ekipa, digli smo se zajedno. Znali smo koliko je bitna bila ova utakmica. Tek je početak sezone, sve će doći na svoje", rekao je Marković.

On je naveo da Partizan u revanšu čeka teška utakmica, ali da je dobro to što će Trakaj morati da se "otvori".

"Zadovoljni smo kako smo odradili utakmicu. Bilo je blagog pada u igri, ali je sve došlo na svoje, dominirali smo. Imali smo sreće kod gola, iako smo ga zaslužili", kazao je mladi štoper Partizana.

Svetozar Marković je rekao da ritam nije lak i da će ekipa u narednoj prvenstvenoj utakmici protiv Dinama iz Vranja pokušati da popravi utisak.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
FamilyHangingOut \'11
Friday, 27.07.2018
08:29

Navijaci sigurno nisu (bili) nervozni zato sto je toplo i sparno, sami ste krivi.

avatar
Младић
Friday, 27.07.2018
08:12

Па није оно синоћ било тако лоше,мислим није сјајно,чак ни близу,али боље него у неким претходним утакмицама.Па Тракаи није створио ни једну озбиљну шансу синоћ,а ми смо имали неколико добрих.С обзиром да су се гости бранили са 10 играча не може боље.

avatar
Doki Daki
Thursday, 26.07.2018
23:42

O svemu pričaju, samo ne o fudbalu. Nervoza, napetost na tribinama, vazduh, trava...