Pantić: "Nemamo sreće, ali cilj je jasan - Liga Evrope!"

Autor: Ivan Cvetković
petak 17.08.2018.
13:01
Izvor: Sportske.net

Dete Partizana bio je jedan od najboljih aktera na sinoćnjem susretu.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana uspešno su savladali prepreku zvanu Nordsjeland, a sada ih očekuje pakleni dvomeč protiv Bešiktaša, koji je i favorit.

Vezista "Crno-belih" Danilo Pantić obećava da će tim pružiti sve kako bi se dočepali Lige Evrope i eliminsali favorizovani turski tim.

Dvostruki asistent u pobedi nad danskim Nordsjelandom (3:2) pokazuje respekt prema sledećem protivniku, ali smatra da ih sreća baš i nije pogledala.

"’Pobedili smo Dance i drugi put, veoma su nezgodan tim. Zadovoljni smo do sada učinjenim, ali ništa još nije gotovo jer je pred nama dug put."

"Žreb nam nije bio baš naklonjen, ali pružićemo svoj maksimum da se plasiramo u grupe Lige Evrope", izjavio je Pantić.

Prva plejof utakmica Lige Evrope se igra već sledećeg četvrtka u Beogradu.

PIŠE: Stefan Matić

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Poznavalac
Friday, 17.08.2018
16:55

nije u pitanju sreca,nego neznanje..losiji partizan ne pamtim,mucno je gledati voljeni klub kako se muci sa dancima,vranjancima i onima iz surdulice..dotakli smo dno dna,eto vam ih sada i ilijev i vazura i vucelic i vuletic,opet ih podrzavajte..

avatar
poljskikupanjac
Friday, 17.08.2018
16:29

koji crni nezgodan tim paovi po ulicu neznaju da idu

avatar
svetski prvaci 1991
Friday, 17.08.2018
14:24

Eee,dzaba se nadas Panticu.Izgubicete oba puta,losi ste.Jedva ste prosli Dance.Tesko ce jednoj Zvezdi biti sa Salcburgom a ne Vi.

avatar
dejavu
Friday, 17.08.2018
13:50

Ko je gledao Besiktas protiv Austrijanaca, video je da su Turci bili nadigrani u obe utakmice. Uz pravilan pristup i taktiku, u dvomecu protiv ekipe "pijanih (i omatorelih) milionera", sanse svakako postoje. Samo da igraci budu spremni za 90 a ne 60 minuta.

avatar
Budimo.ljudi
Friday, 17.08.2018
13:27

Gledam hajlajtse od sinoć, LASK - Bešiktaš. Za Bešiktaš ladno igraju Pepe, Kvaresma, Negredo, Rajan Babel, Domagoj Vida.. Mnogo su jači, neverovatno koliko sreće nismo imali kod žreba. Uz Sevilju i Zenit, Bešiktaš je bio najjači mogući protivnik. Nije jasan ni kriterijum na osnovu kojeg UEFA skraćuje spisak potencijalnih rivala? Nakon skraćenja, nama su 2 (?!?!) od 4 potencijalna protivnika bili baš Sevilja i Bešiktaš. Da se nisu menjala pravila za žreb (od ove godine se kvalifikacije za LE dele na šampionsku stazu i glavnu stazu i parovi za play-off se izlače pre odigravanja trećeg kola) mi bismo bili nosioci u play-off-u, jer su ispala tri nosioca (minimum koji nam je trebao da se popnemo u nosice) - Braga, Legija, Maribor pa i Feynord je kiknuo od Trenčina. Šteta. imamo pristojan koef. a nismo bili nosioci. Sa ovom igrom i timom teško da možemo čemu da se nadamo protiv Bešiktaša.

avatar
Апис
Friday, 17.08.2018
17:26

Нису они толики баук. Са Бешикташем може да се игра; ЛАСК је доказао у 2 утакмице. Све које си навео су прекаљени, али и истрошени играчи. Добро је што се прва игра у БГ-у. Верујем да Партизан може да их ,,нахвата на ура" и да однесе у Истанбул 2 гола предности. Као велики Звездаш, али пре свега као СРБИН, навијаћу за Партизан у том двомечу.

avatar
Man united
Friday, 17.08.2018
21:09

Немој сад да се вадите на срећу. Звезда годинама извлачи најтеже противнике. Само што тада нисте помињали срећу. Сада једном извучете солидно јаког ривала, и одмах мењате плочу.

avatar
El Matador PFC-FCB
Friday, 17.08.2018
13:23

Синђелић Стеван са 300 друга
стоји на шанцу па им се руга
ал Турака све је више
собом шанац испунише
а Синђелић јадан стану
те на десну гледну страну
иза паса пиштољ трже
огањ скреса у џебану
нема више старог шанца
ту је само пуста рака
нема више Синђелића
Али нема ни Турака!'
Синђелића више нема,
Ал` његови живе тићи,
Нек` изволи ко се спрема,
Биће Срби Синђелићи!"
Путниче стани! Чегру се окрени,
Нек` остану теби у вечној успомени,
Јунаци са Чегра,Слободе творци
Синђелић Стеван и његови борци!