Pantić: "Navijači me podržavaju, traka je ispunjenje sna!"

Autor: Ivan Cvetković
subota 21.07.2018.
10:32
Izvor: Sportske.net, Blic

Ofanzivni vezista oduševljen nakon utakmice sa Rudarom.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Danilo Pantić se u intervjuu za Blic osvrnuo na dvomeč sa Rudarom iz Pljevalja, a izneo je i svoje impresije nakon što mu je Miroslav Đukić predao kapitensku traku.

"Nije bilo lako protiv Rudara, momci su se branili dobro i odigrali poštenu utakmicu. Verovatno su dali i maksimum, na kraju je bilo 3:0 za nas. Izgledalo je lagano, ali nije baš tako kako izgleda sa strane. Drago mi je da smo dobili na našem terenu i da smo publici pokazali jednu pristojnu igru", ističe Pantić.

Sledi meč sa Radnikom.

"Utakmica protiv Radnika nam je najbitnije, nama igraju samo tri boda iz ovog, kao i iz svakog drugog meča u prvenstvu. Nadam se da ćemo otvoriti sezonu na najbolji mogući način."

O narednom protivniku u Evropi, Trakaiju.

"Mislim da je većina očekivala Irtiš, ali svi igraju fudbal, okrećemo se Trakaiju i spremićemo se za taj meč."

Protiv Rudara je prvi put u seniorskoj karijeri poneo i kapitensku traku.

"Biti kapiten je nešto što sanjaš od malih nogu, bio sam kapiten u mlađim kategorijama Partizana, a protiv Rudara prvi put i u seniorskom timu. Nema nikog srećnijeg od mene", oduševljen je vezista "Parnog valjka".

"Kada igramo kod kuće uvek napadamo, na kraju smo dali tri gola i mogli smo još neki. Mislim da je ovo bila dobra premijera, jako mi je drago što sam postigao pogodak pred našom publikom."

O odnosu sa navijačima.

"Drago mi je što me navijači podržavaju i mislim da se to vidi na mojim igrama jer i meni iz meča u meč raste samopouzdanje. Nadam se da ću u ovoj sezoni biti još bolji nego u prethodnoj", zaključio je Pantć.

Prvu prilku za to imaće već u nedelju od 19 sati, kada Partizan gostuje Radniku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Strah
Saturday, 21.07.2018
18:54

Samo u Partizanu moze da pozajmljen igrac nosi traku,e moj Partizan usta se pretvorio.

avatar
SRCE MOJE
Saturday, 21.07.2018
13:39

Degradacija kluba tvojim postavljenjem za kapitena.Dok sam ziv necu zaboraviti nacin na koji si preveslao klub u prvom mandatu.Kad si postao corak od fudbalera puj pike dobar je Partizan.Razigravamo tudjeg igraca.Tvrdim da ona deca koja su na pozajmicama imaju i damu i znanje i nasi su igraci.Nisi pokazao postovanje prema klubu kada smo nesto mogli da zaradimo na tvojoj mladosti i talentu,

avatar
Stalker
Saturday, 21.07.2018
11:00

Samo napred, Dačo! Odlična igra. Još jedna stvar, imate grešku u tekstu, Rudar nije tim iz Nikšića, kako ste napisali. Sportski pozdrav!