Pantić: "Igrali su bez respekta, ali smo dominirali"

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 27.08.2018.
15:10
Izvor: Sportske.net

Eho pobede u Šapcu.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Partizan je posle preokreta savladao Mačvu u Šapcu sa 3:1, a vinovnik preokreta bio je strelac drugog gola Danilo Pantić.

Vezista je prokomentarisao utakmicu istakavši da ih protivnici nisu štedeli.

"Teška utakmica sa puno duela. Protivnik je ušao jako bez ikakvog respekta po nas, ali smo ipak dominirali tokom cele utakmice. Gol posle penala je pokvario utisak prvog poluvremena. Bilo je veoma teško za igru, protivnik je pravio faulove i prekidao napade u ranoj fazi."

Evidentna je bolja igra u drugom poluvremenu posle pauze, trener Mirković je znao kako da motiviše svoju ekipu.

"Ukazao nam je na greške iz prvog poluvremena. Stvarno smo drugo poluvreme igrali odlično i verovali u preokret", izjavio je mladi vezni igrač Partizana.

Posle svog gola, drugi za Partizan na utakmici otišao je da proslavi sa svojom klupom.

"Volim bitne golove da proslavljam sa mojim saigračima, jer samo mi znamo koliko nam znači svaki gol i pobeda. Ovo je veoma bitan gol za mene, mnogo sam ga želeo u tom trenutku", završava Pantić.

Igrači Partizana nemaju mnogo vremena za odmor i sumiranje utisaka, već u četvrtak ih čeka teška utakmica sa Bešiktašom. Prva utakmica u Beogradu je završena nerešenim rezultatom 1:1, tako da ’crno-beli’ moraju dati gol.

Turska ekipa je sinoć izgubila na domaćem terenu 2:3 od Antalispora, rezultat koji pokazuje da su Turci ranjivi u odbrani i daje ohrabrenje Bati Mirkoviću i njegovim pulenima.

PIŠE: Stefan Matić

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Monday, 27.08.2018
19:30

Jedno 5-6 prekršaja sudija nije dosudio za Partizan, dosudio 25 i za tih 30-ak prekršaja pokazao igračima Mačve samo 2 žuta kartona (1 zbog skidanja dresa i 1 zbog nesportskog ponašanja). Zbog onakvih učestalih prekršaja pola tima bi imalo žute još u prvom poluvremenu da je pošteno suđenje.

avatar
dejavu
Monday, 27.08.2018
16:55

Ovaj tim, sa zaostavstinom iz Stitara, jos uvek ne ume protiv agresivnih ekipa koje kvare igru i traze kontre,dok je, ironicno, bolje kad protivnik ima neki kvalitet i zeli da igra. Vreo je krompir u Batinim rukama,pritom ima neka personalna resenja koja mi se ne svidjaju (Kosovic i Scekic, a Suma sedi iako mora da se istrpi). Takodje , stoperi nisu dobri a niko nije doveden. Ipak, pozitivan pomak definitivno postoji, ekipa raste, i makar mentalno, je cvrsca nego pre. Profilisao se veoma opasan trio u napadu protiv svake ekipe koja ostavi prostor (Zakaric, Rikardo, Jankovic), i posle 13 meseci, konacno ima razloga za optimizam. Cak i protiv Besiktada u Istanbulu.

avatar
poljskikupanjac
Monday, 27.08.2018
16:52

narocito u prvom gde ste trebali da primite bar tri komada

avatar
ercov
Monday, 27.08.2018
15:53

Iskreno receno, Daca Pantic pod Batinom policom izrasta u pravog vodju ove nove ekipe Partizana koja je po imenim ista sa onom Djukicevom ali po igri i pozrtvovanju totalno drugacija. Pantica su sinoc celu utakmicu tukli dok je sudija sve to mirno gledao i jos ga kaznio zutim kartonom a on se nakon svega opet dizao, igrao i cutao da bi na kraju i presudio mec u korist svoje ekipe. Takvog Pantica kod Djukica nikada nisam gledao ni video, takav odnos kapitena prema dresu Partizana je primer i svim ostalim saigracima sto se dobro videlo tokom celog meca i odrazilo na krajnji rezultat. Takav Partizan zelimo.

avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Monday, 27.08.2018
19:18

Tačno, a mnogo je korisniji kad igra u sredini terena nego na krilu.

avatar
VicenteCalderon
Monday, 27.08.2018
15:45