Pantelić preduhitrio upravu Partizana, ovo je njegova poruka!

Autor: Darko Mitrović
utorak 01.09.2020.
13:54
Izvor: Sportske.net, RTS

Drugi dan se čeka saopštenje Partizana posle utakmice u Novom Sadu, ali pre toga se oglasio Marko Pantelić, potpredsednmik FSS i prvi čovek FS Beograda.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Pantelić je jutros gostovao na RTS-u, govorio je o aktuelnim temama, vezanim i za reprezentaciju i za klupski fudbal.

Tenzije u Superligi su sve veće iako je odigrano tek šest kola, a kulminacija je bio meč u Novom Sadu, između Vojvodine i Partizana (3:2), posle koga su iz Humske najavili povlačenje novih poteza, ogorčeni suđenjem Srđana Jovanovića.

Pantelić, međutim, pokušava da smiri strasti, upućujući poruku ne samo Partizanu, nego i drugim našim velikim klubovima.

''Prvo je sa saopštenjem izašla Crvena zvezda, a onda Partizan i Vojvodina. Klubovi su u strahu od eventualnih neuspeha i onda napadaju FSS i sudijsku organizaciju tražeći alibi za te svoje neuspehe.

Stvaraju negativnu atmosferu i mržnju prema drugim klubovima i Fudbalskom savezu. Na kraju bih poručio onima koji prave ta saopštenja da više vode računa kako upravljaju svojim klubovima, a ne da traže krivce za neuspehe u FSS i Sudijskoj organizaciji'',
konstatovao je Pantelić.

U reprezentaciji je, za to vreme, neprijatno iznenađenje bilo povlašenje Nemanje Matića.

"Ja nisam pričao sa Nemanjom, Vladimir Matijašević jeste i ja znam ono što je nama Vlada preneo. Nemanja se odlučio za takav korak u svojoj karijeri, već je u godinama i hteo je da stane sa reprezentativnom karijerom i mi odluku Nemanje Matića moramo da poštujemo, jer je on veliki čovek i veliki profesionalac. Napravio je veliku karijeru i poželeo bih mu sve najbolje u karijeri i privatnom životu", izjavio je Pantelić.
-
baner
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

22 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Tuesday, 01.09.2020
18:51

Marko Pantelić kao član UEFA i FSS iskazuje mržnju prema Partizanu, a po istom principu kada su novac iz UEFA prebacili u FSS za pomoć klubovima zbog Korone unapred se javio da kaže kako su pare za FSS, a ne za klubove, a onda skoro svih 4M € su iz FSS zvezdaši prebacili u zvezdu dok su za ostale pare kupovali lopte i delili ih amaterskim klubovima po Srbiji da bi napravili propagandu kako pomažu. FSS i reprezentacija i mlađe selekcije su u službi zvezde. Naravno, bile su ti dobre i dok su krale za vas i dok si ti igrao. Svi napolje iz FSS!

avatar
babaroga
Tuesday, 01.09.2020
23:29

Prosto pitanje: objasni šta su predsednici klubova protiv kojih ste trebali da igrate takmičarske utakmice tražili u vašim upravnim telima, da ih ne nabrajam sada sve poimenično počevši od džombe golubara? Ali obraza ko nema ima jezik. Kakav? Zna se kakav.

avatar
babaroga
Tuesday, 01.09.2020
23:30

Pogan jezik, naravno.

avatar
djordja
Tuesday, 01.09.2020
17:53

u FSS, kao i u drzavi, sve posteno i za jaku Srbiju......pa cak i fudbalsku

avatar
Колатерална Штета
Tuesday, 01.09.2020
15:28

Trenutna struktura u FSS je oterala Ivanovića, Matića, Milivojevića i verovatno još nekoliko igrača iz reprezentacije. Zatimod kada je Kokeza na čelu FSS, nemamo niti jedan uspeh u svim nacionalnim selekcijama, kako omladinskim, juniorskim, tako i u seniorskom. Nikada superliga nije imala više problema, sudijskih "grešaka" nego u poslednje 3 godine. Ako neko to ne vidi, nego vidi kako je sve sjajno jer je CZ šampion, ili se pozivaju neki pajaci u reprezentaciju, to je njegov problem. Moj, a i mislim svih navijača reprezentacije prvo je to što smo u rangu Arzebejdžana...

avatar
Igor1986
Tuesday, 01.09.2020
14:59

Dok god sede ljudi u savezu a kojima nije u interesu kvalitet klubova i lige samim tim i reprezentacije vec boje kluba koje su branili nema nista od predhodno nabrojanog. Sa takvim stavom jedino resenje pozvati ceo roster Crvene Zvezde da brani boje nacije a sve ostalo je neuspeh. Uz duzno postovanje gospodina koji se nikad nije znao izraziti a imajuci u vidu funkciju koju obavlja,preporucujem mu da povede racuna o tome sto prica jer on govori u ime FSS a ne u svoje ime.
A sto se tice sudiske organizacije ...
bezpredmetno bi mi bilo kada bi se spustio na njihov nivo i komentarisao stavove toboze nasih velikih sudija a da se ogradim cast izuzecima

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 01.09.2020
14:51

Imaćemo priliku da čujemo šta imaju da kažu fudbaleri koji 5 godina igraju prijateljske utakmice protiv zvezde i praktično ni da se oznoje protiv nje.

O kakvoj se sklanjalici radi, sada ćemo izneti rezultate Vojvodine, Čukaričkog, Radničkog iz Niša, Voždovca i Spartaka koji spadaju u top 7 klubova naše države:
Voždovac ih je poslednji put pobedio 06.05.2017. godine na ''Krovu'' onda kad smo uzeli titulu, posle toga sve sami porazi.
Vojvodina je poslednji put pobedila 07.05.2016. godine kad su ovi igrali sa drugim timom.
Režimski klub iz Niša je uzeo bod 24.11.2018, a pre toga još 31.07.2015.
Čukarički "zdravi" klub ih je dobio 20.04.2019. godine kada je sezona već bila rešena i pre toga čak 27.04.2016 godine.
Spartak im je uzeo bod(ove) poslednji put 22.10.2016 godine.

Ovo nema nigde da klubovi koji su u vrhu tabele jednom u 6,7 sezona uzmu bod ili pobede zvezdu.

avatar
babaroga
Tuesday, 01.09.2020
15:12

Stvarno imas obraza da kazes ovako nesto posle dzombe golubara i ostalih 6-7 da ih ne nabrajam sve? Posle sezona kad su vam na junacki megdan izvodjeni juniori jer je napoznata bolest pokosila ceo prvi tim? Posle utakmica gde se dolazilo bey i jednog rezervnog igraca, a penali svirani jer bi lopta udarila nekog u ledja? A setalica na jugu sa veoma zanimljivom porukom, da ne zaboravimo.

avatar
pfc
Tuesday, 01.09.2020
19:57

Zaboravio si da navedes zvezdu. Ona nam se najvise sklanjala.

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Tuesday, 01.09.2020
18:48

zvezda preko svojih navijača prerušenih u sudije kreira kompletnu tabelu prema zahvalnosti filijala. zvezdine filijale koje je gospodin iznad tebe nabrojao su najzahvalnije i zato imaju dobar tretman od sudija, inđija nije bila dobra prošle godine i odmah su morali da smene trenera koji je zvezdi praktično uzeo 5 bodova (tj. osvojio 4 sa inđijom protiv zvezde), a doveden je zvezdin trener i zakucani su za donji deo tabele. napredak koji prošle sezone nije hteo zvezdi da se skloni već je Bojan Nikolić morao da ih pokrade u Kruševcu da bi zvezda došla do bodova morao je da ostane bez gazde i zakucan je za samo dno tabele i tako redom.

avatar
Man united
Tuesday, 01.09.2020
16:26

Јеси ли то решио да замениш оног кловна и да будеш главни циркузант и спин мајстор на овом сајту? Теби су филијале тимови против којих смо киксирали у задње 2, 3 године. Је л' то мора сваке године да се киксне против неког да тај не би био филијала? Јесте ли ви филијала Воши? Какав вам је скор у задње време са њима? Помињеш Вождовац и тај чувени наш пораз када сте узели титулу. Ви када сте играли против њих, било је оно њихово чувено ширење ногу, сећаш се. Ту титулу сте искукали као што и ове године покушавате. Целе године сте спиновали да је титула намештена, да се Звезди сви склањају и све ово исто што и сад говорите. У плејофу сам вам тада на те тврдње чак и понудио опкладу 1000 евра да Звезда неће добити све до краја. Било је јаких утакмица до краја, па ми је било логично да ћемо негде кикснути. Али нико се није јавио од ваших јер сте знали колико има истине у вашим речима. Занимљива је чињеница да је Партизан победио све до краја а не Звезда. Играли су против истих противника, наводних Звездиних филијала. Докле више тако? Хоћете ли икад бити поштени и престати да изигравате Калимера. Не знам одакле вама образа да уопште и помињете филијале. Ви сте имали чланове управе који су руководили другим клубовима у лиги.

avatar
Shadows
Tuesday, 01.09.2020
14:34

A ko vodi FSS navijaci I bivsi fudbaleri CZ koji mrze Partizan,realno.Demantuj to Pantela ako nije istina.

avatar
Deki.Stankovic.5
Tuesday, 01.09.2020
21:06

Mrznja stanuje na drugoj strani topciderskog brda manjeg kluba u Srbiji,fk Partizana!!!

avatar
babaroga
Wednesday, 02.09.2020
08:20

Tole ako tebe smene ja sečem vene. Ali bez obraza pa može da se kaže svašta.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 01.09.2020
14:15

Pobesnelu kuju nije ni mogao da preduhitri jer su odmah posle Krusevca o5 izasli u javnost, samo sto se zavrsila utakmica i vec su poceli da kevcu.