Pankov podsetio: ''Voždovac pobedio našeg najvećeg rivala, to dovoljno govori''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 01.12.2019.
12:31
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

U Zvezdi se od sinoć ''lakše diše''.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Četiri dana posle teškog poraza na ''Marakani'' od minhenskog Bajerna (0:6), Crvena zvezda je, ponovo pred svojim navijačima, savladala ekipu Voždovca sa 2:0 i učvrstila se na čelu tabele Linglong Superlige.

Dugo su crveno-beli lomili otpor rivala, a do pobede su došli golovima Marina i Bena u drugom poluvremenu.

Posle meča, svoje utiske izneo je Zvezdin štoper Radovan Pankov, koji je u startnoj postavi zamenio do sada standardnog Milunovića.

Tom prilikom je pohvalio rivala i podsetio na njihovu nedavnu pobedu nad Partizanom u Humskoj (2:1).

''Znamo da je Voždovac ekipa koja ima specifičnu igru, svaki njihov napad kreće od golmana. Čvrst su tim, ne odstupaju od svog stila igre. Uspeli smo da pobedimo večeras odličnog protivnika, koji posebno dobro igra na gostujućem terenu. Savladali su našeg večitog rivala, to dovoljno govori. 

Mi smo pokazali kvalitet, igrali smo dobro, naročito u drugom poluvremnu. Posebno sam zadovoljan igrom u drugom delu utakmice kada smo imali dosta dobrih prilika za gol.

Veoma mi je drago što su nas navijači podržali, navijanje je bilo fenomenalno. Oni su uz nas na svakoj utakmici, ne postoji razlika da li igramo na našem stadionu ili gostujućem terenu. Mnogo nam znači njihova podrška, siguran sam da će biti uz nas i u sredu kada nas očekuje nova utakmica u Superligi'', poručio je Pankov.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 01.12.2019
16:15

Verovali ili ne u Sapcu sudi Danilo Grujic, pametnom dovoljno.

avatar
Man united
Sunday, 01.12.2019
20:01

Најпознатији Гробар из Чокота.

avatar
Mani2
Sunday, 01.12.2019
22:24

Nije Danilo nego Bora

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 01.12.2019
15:49

Pankovu oni su nekad bili nas rival, ali to vec godinama nisu.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 01.12.2019
14:29

Sudije su ukrale Partizanu 3 boda protiv voždovca i ukrale voždovcu 3 boda protiv zvezde - to je najveća snaga zvezde. Voždovcu sudija nije ni dozvolio da igra kako zna i ume jer nije sivrao prekršaje nad Nišićem koji je ključni igrač u prenosu lopte iz organizacije napada koja kreće u voždovcu od golmana preko štopera i bekova, a kada bi voždovac pokušavao da smanji rizik jer sudija ne svira faulove dugim loptama u tim duelima je umesto prekršaja za voždovac sudija svirao prekršaje za zvezdu. Naravno već decenijama u srpskom fudbalu igrača zvezde niko ne sme da pipne jer ako ga pipne samo padne ili čučne i to odmah faul. zvezda igra ringe-ringe-raja od početka pa do kraja. Sudije su oštetile Partizan za 8 bodova, a zvezdi donele 13 u samo 17 nepunih kola i tako su napravili razliku od 21 boda neračunajući sve one golove koje je zvezda davala sama, neometana ili uz pomoć uže protivničkih golmana i uže odbrane protivnika. Nije čudo što su Partizanu šutnuli samo 1 u okvir gola za 180 minuta u kojih imaju 0:3, Bajernu nijednom u kojih imaju 0:9, Totenhemu nekoliko puta u kojih imaju takođe 0:9, a taj Bajern je četvrti u ligi, Totenhem još niže u svojoj ligi i oba kluba su već promenila trenere ove sezone. To dovoljno govori kakvim zvezda čini ovo prvenstvo i kakvu štetu nanosi svima pa i sebi u srpskm fudbalu. Bruka neviđena zbog načina na koji pobeđuju u SL i načina na koji gube u LŠ, to do sada svet fudbala nije video, ali najozbiljnije nije.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 01.12.2019
15:50

Srecan evropski Stojke svima koji slave, ah, ha, ah, ha, kako si nam talican sa svojim partizanskim lazima i svojom patoloskom mrznjom prema Zvezdi.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 01.12.2019
15:52

Vi ste u Manchesteru bombardovali gol protivnika, ah, ha, ah,ha talijo nasa kako je tebi lepo ziveti u lazima, zlobi, ljubomori i mrznji.

avatar
Matrix
Sunday, 01.12.2019
14:17

...naseg najveceg rivala kome na gol nismo sutnuli 90 minuta. Sumnjiv faul kod ponistenog gola za Vozdovac, ofsajd kod naseg gola..? Zar nije sramota da ovako dobijamo. A Indjija? Posle dodju Bajern i Totenhem od kojih primimo 18 golova i ne damo ni jedan. Tu nema ko da nam svira penal. Tu centar ne mozemo da predjemo

avatar
Man united
Sunday, 01.12.2019
18:34

Сумњиво је једино шта ви имате у главама. Грешка судије код Звездиног првог гола. И то је све. Против Инђије смо оштећени јер нам је измишљен офсајд у 100-постотној шанси. Касније је погрешио и у нашу корист. Оно што није сумњиво је да ви и даље имате образа да спинујете и изврћете без мере. И ЛШ бисте могли за промену и да добијете неког. Ми из мање утакмица имамо 2 победе и један нерешен. А ви против много лакших противника имате укупно 3 бода. Не знам како поред Шамрока ви можете некога да прозивате!

avatar
REVØLT
Sunday, 01.12.2019
20:39

Nijedan penal nije bio za vas protiv Indjije, obustavi to obmanjivanje! Sta pored Samroka, od koga ste vi sve gubili tih godina, da li se secas? Nije Irska Andora da se toliko podsmevate.

avatar
svetski prvaci 1991
Sunday, 01.12.2019
14:16

Pankov kao i Miloje neće da vide koji mali broj je bio navijača.Bolje da se razmisli o tome da će i oni oti uskoro, ako ovako nastave da se pojčavaju i igraju.

avatar
svojnasvome
Sunday, 01.12.2019
13:54

A nije te bar malo sramota da to pominjes? Pa trebao je i vas, sramota sramota a vidim i vi ste obrezli u lazi i tako psihološki polupani stvarajući sami o sebi lazni sliku (do derbija i Evrope) mislite da vredite nesto.....ne vredite ni kao tim ni kao ljudi ocigledno (cast izuzecima)

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 01.12.2019
14:33

Objasnio si. Pa naravno, zamislite humanitarna večera s Marinom, a Marin poveo Pankova, oni ne znaju za sramotu. Oni misle da će ovakvim izjavama zataškati teške krađe. Neće moći više, mora klub da ispašta zbog ovoga što rade srpskom fudbalu kad-tad.