Pankov: ''Dobar rad mora da nam se isplati''

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 17.03.2016.
18:23
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Štoper Vojvodine Radovan Pankov izjavio je da njegovi saigrači i on dobro treniraju od samog početka priprema za ovu polusezonu i da dobar rad mora da im se vrati kroz dobre rezultate u nastavku prvenstva.

Beta/DraganGojić/Ds
Beta/DraganGojić/Ds

Povezane vesti

Još dva dana ostala su do gostovanja fudbelera Vojvodine na beogradskoj Karaburmi, gde će, u meču 27. kola Super lige Srbije, odmeriti snage sa domaćim OFK Beogradom.

Nakon toga, zbog obaveza reprezentacije, uslediće dvonedeljna pauza u prvenstvu, što će, prema rečima šefa stručnog štaba crveno-belih Nenada Lalatovića, njegovoj ekipi dobro doći da se još više uigra i još spremnija dočeka nastavak borbi za bodove.

Na Karaburmi, Vojvodina je tradicionalno teško dolazila do bodova, čega je svestan i štoper crveno-belih Radovan Pankov. Ipak, mladi prvotimac Voše zna da bi za njegov tim protiv OFK Beograda samo pobeda predstavljala zadovoljavajući rezultat.

''Očekujem jednu tvrdu utakmicu na Karaburmi. Naravno, ići ćemo na pobedu, jer osvajanje tri boda nam je obaveza i tu nema šta mnogo da se priča. Nadam se da ćemo trijmfom započeti naš pobednički niz, mada treba imati u vidu da, izuzimajući Kup u kojem smo ispali na penale, mi već 10 utakmica nismo izgubili. OFK Beograd se bori za opstanak i mislim da će u subotu veći pritisak biti na njima. Nadam se da će teren biti u što boljem stanju, jer ukoliko bude katastrofalan, to će više njima odgovarati'',
rekao je Pankov za zvanični sajt.

Uprkos nesrećno ispuštenim pobedama na poslednje tri utakmice, atmosfera u ekipi Vojvodine i dalje je dobra.

''Među nama je sve isto kao i ranije. Pričali smo sa trenerom o svemu i složili smo se da u tim utakmicama stvarno nismo imali sreće. Da nismo primili te golove u poslednjem minutu, sad bismo imali četiri boda više, bili bismo drugi na tabeli i u polufinalu Kupa. Međutim, kao što izreka kaže, posle kiše uvek dođe sunce. Naporno i dobro treniramo od samog početka priprema i verujem da za taj rad moramo biti nagrađeni kroz dobre rezultate'', ističe Pankov.

Tokom protekle zime, ekipa Vojvodine je poprilično izmenjena.

''Mislim da je ovaj tim bolje selektiran od onog koji smo imali jesenas. Međutim, treba to sve ukomponovati, našem šefu i njegovim pomoćnicima stvarno nije lako. Ne znam kako to izgleda sa strane, ali ja na terenu osećam da nam igra napreduje i da delujemo sve bolje. Još samo da popravimo neke stvari u defanzivi i biće to sve dobro''
, rekao je Pankov.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke