Panini nije baš pročitao Krstajića

Autor: Boban Filipović
četvrtak 24.05.2018.
16:29
Izvor: Sportske.net

Kada pogledate album, Srbija je među reprezentacijama sa najviše grešaka.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Iako spisak selekota Mladena Krstajića nije konačan, već sada možemo da konstatujemo neke previde Paninja.

Od 18 igrača koji su imali čast da se sličice sa njihovim likom, imenom i osnovnim podacima nađu u albumu za Mundijal koji se ove godine održava u Rusiji, trojica nisu na skraćenom spisku od 27 imena koji je Krstajić saopštio danas na EKO pumpi na Tošinom Bunaru na Novom Beogradu.

Tri Paninijeva promašaja kada je reprezenatcija Srbije u pitanju su Nikola Maksimović, Jagoš Vuković i Nemanja Gudelj.

U danima koji slede videćemo da li će Panini imati još neki "kiks". Ako se desi da Matija Nastasić otpadne, ta greška neće biti gruba, pošto bi njegov izostanak sa Svestkog prvenstva bio posledica "više sile", a ne loše procene.

Inače, 15 "orlova" koje je Panini (za sad) "ubo" su: Stojković, Kolarov, Ivanović, Tošić, Nastasić, Rukavina, Matić, Milivojević, Milinković-Savić, Gaćinović, Ljajić, Tadić, Kostić, Mitrović i Prijović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Consigliere 1927
Friday, 25.05.2018
00:21

Koliko je meni krivo sto smo ostisli na Svetsko Prvenstvo da vam ja ne mogu to opisati. Mozete me pljvati, bas me briga imam svoje misljenje. Oterali smo sa klupe strucnjaka koji nas je posle 8 godina odveo na neko veliko takmicenje sa igracima od kojih je 70% ekipe prosek i to kao prve u grupi. Doveli smo selektora koji je bio spreman na sve, a to je da gura menadzerske igrace, koji nema iskustva, nema autoritet i nema sta da izgubi. Ako napravimo neki veci uspeh u sta sumnjam samo ce ga jos pogurati u karijeri, a i ako ne napravimo njemu ostaje da je vodio selekciju Srbije na SP u biografiji. Fudbal polako gubi draz, slabijebi siromasnije ekipe nema sta da traze vise, fudbal se od sporta pretvorio u biznis i nazalost ne vidim neki boljitak.

avatar
Saturday, 26.05.2018
09:49

Slazem se....ali nas je vec vodio strucnjak Ćurčić tako da smo na ovo navikli!

avatar
Consigliere 1927
Saturday, 26.05.2018
13:09

Ali brate Curcic je za ovog Ser Alex Ferguson. Ovaj je doveden cisto da ispostuje menadzerske igrace i to je to.

avatar
poljskikupanjac
Thursday, 24.05.2018
19:30

eee Srbijo bruko

avatar
Eugene Stoner
Thursday, 24.05.2018
17:22

zato bi se trebalo bar 7 dana prije pustati u prodaju.

avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Thursday, 24.05.2018
17:14

Zato Revoltini jeste, on je jedini merodavan kad je u pitanju spisak Srbije. Realno, kakvi bre crni Nikola Maksimovic i Vukovic? Nije bilo toliko tesko provaliti da je to bila greska, ali, razumem i njih, vodili su se nastupima u kvalifikacijama. Za Gudeljem cemo tek da zalimo, videcete...

avatar
Čeki
Thursday, 24.05.2018
16:43

Zato bi trebalo da Panini kasnije malo izdaje albume i slicice, ali naravno posto treba da se popuni album pre SP ili tokom, neka onda povecaju za 2 slicice u kesici za ovu sadasnju cenu sto daju i malko manje duplikata.