Pamtiće se njegov gol za ''evropsko proleće'' - Šta je Partizan poručio Ožegoviću na rastanku?

Autor: Darko Mitrović
utorak 03.09.2019.
10:37
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Turbulentan period je iza Ognjena Ožegovića u protekle dve godine, uz dosta uspona i padova, ali ako ni zbog čega drugog, njegov boravak u Partizanu pamtiće se i po jednom istorijskom golu.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Transfer u Rozenborg nije realizovan, ali juče, u poslednjim satima prelaznog roka, Ognjen Ožegović je ipak napustio Humsku.

Njegov novi klub je nemački Darmštat, a Partizan je na ime obeštećenja inkasirao 400.000 evra, prema ''Transfermarktu''.

Ovo je definitivan rastanak 25-godišnjeg napadača sa crno-belima, pošto je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Arsenalu iz Tule.

U Partizan je stigao pre dve godine iz Čukaričkog i od početka je nailazio i na žestoke kritike sa jedne, ali i na pohvale sa druge strane pogotovo posle onog gola odluke protiv Jang bojsa (2:1) u Ligi Evrope, u jesen 2017, kojim je Partizan izborio ''evropsko proleće''.

Bivši sportski direktor Ivica Iliev je već na promociji morao burno da reaguje zbog negativnih komentara koje je izazvao Ožegovićev transfer, pamtiće se rečenica ''Ja garantujem za ovog momka''.

Delovalo je da bi ove sezone mogao da se vrati u pravu formu, dobio je priliku kod Sava Miloševića i nije loše počeo, ali je u poslednjih nekoliko mečeva delovao prilično dekoncentrisano, ponovo je doživeo brojne kritike, pa ovaj rastanak i nije iznenađenje.

Partizan je na klupskom sajtu potvrdio vest o prelasku Ožegovića u Darmštat, uz poruku svom sada već bivšem napadaču.

''Poslednjeg dana prelaznog roka FK Partizan je napustio dosadašnji igrač crno-belih napadač Ognjen Ožegović.

Ožegović je u Humsku došao krajem leta 2017. godine iz Čukaričkog gde je u prvom mandatu u dresu Partizana odigrao 37 mečeva i postigao 12 golova.

Posle pozajmice Arsenalu iz Tule gde je proveo godinu dana vraća se tokom letnje sezone 2019. u Partizan gde je odigrao 11 mečeva, postigao tri gola i četri asistencije.

Ožegović će svoju karijeru nastaviti u nemačkom klubu FK Darmaštatu 98 ( Dammstadt 1898 eV) koji je trenutno u 2. Bundes ligi ( druga liga Nemačke)

FK Partizan mu se zahvaljuje za vreme provedeno u klubu i posvećenost crno-belom dresu i želi mu puno sreće u daljoj karijeri i privatnom životu'',
navodi se na sajtu Partizana.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Michael Tadic
Tuesday, 03.09.2019
15:17

Dobro je , bar se necu nerviraqti

avatar
trifun
Tuesday, 03.09.2019
14:27

Najbolja odluka u njegovom dosadašnjem životu.Sad će Partizan da osvoji ligu Evrope ,kup Srbije,i titulu u prvenstvu jer naivni veruju da je on bio najveća prepreka uspehu Partizana na svim frontovima.Srećno Ognjene i sve najbolje.