Paločević: ''Zajedništvo čini Vošu jačom''

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 24.10.2016.
14:28
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Vezista Vojvodine Aleksandar Paločević izjavio je da mu je drago zbog njegovih odličnih partija ove sezone, ali da su mu najvažniji uspeh ekipe i zajedništvo koje vlada među igračima.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Protekli vikend bio je vrlo uspešan za fudbalere Vojvodine.Crveno-beli su protiv Voždovca zabeležili devetu prvenstvenu pobeduove sezone, koja ih je, zahvaljujući rezultatima najvećih rivala,približila vodećoj Crvenoj zvezdi na tri boda, a na isto toliko ihudaljila od trećeplasiranog Partizana.

''Posle poraza od Mladosti i pre toga od Crvene zvezde, ovo nam je bila preko potrebna i jako važna pobeda. U prvom poluvremenu smo imali određenih problema, što zbog stanja terena, što zbog nedostatka sreće, a i protivnik se dobro branio. Međutim, u nastavku smo stvarno zaigrali napadački i vršili visoki presing, te tako naterali rivala da napravi greške. Kod prvog gola, smišljeno sam želeo da pošaljem loptu ka Malbašiću, koji je uspeo da se izbori u duelu i postigne gol, možda i nakon greške njihovog štopera. Međutim, već drugi gol nije bio plod greške protivnika, već naše dobre akcije, kada je Lakićević dobro prošao i uputio pas sa desne strane, a ja nas ponovo doveo u vođstvo'', rekao je Paločević za sajt kluba.

Na meču protiv Voždovca, on je postigao gol i zabeležio dve asistencije, a kada se na to doda da je bio proglašen za igrača meseca u Super ligi u avgustu i da je ove sezone već postigao sedam golova u prvenstvu (osam ukupno), jasno je da vezista Vojvodine igra u odličnoj formi.

''Verujte mi da nema nikakve posebne tajne što se tiče moje igre. Naravno da mi znače i golovi i asistencije, ali meni je na prvom mestu uspeh ekipe i zajedništvo koje nas krasi. I kod trećeg gola protiv Voždovca, gde sam se izborio za loptu i izašao sam ispred golmana, videlo se da sam nesebično želeo da proigram Trujića, iako mi sigurno niko ne bi zamerio ni da sam ja završio akciju. Da sam postigao i taj gol, sada bih bio prvi na listi strelaca u Super ligi, a ovako delim prvo mesto sa Vijeirom, što samo pokazuje da ne jurim individualna priznanja i tutule. Svakome od nas je najvažniji uspeh ekipe i svako bi uvek pre dodao svom saigraču koji je u izglednijoj poziciji za gol, jer kada se pobedi, onda smo svi srećni i zadovoljni'', zaključio je Paločević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke