Pala odluka - Lalatović potpisao!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 03.01.2019.
13:35
Izvor: Sportske.net, fkradnickinis.rs

Dosadašnji trener Radničkog iz Niša Nenad Lalatović doneo je konačnu odluku vezanu za nastavak karijere.

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Višenedeljne spekulacije koje je Nenad Lalatović pokrenuo izjavama datim posle duela sa Crvenom zvezdom u Nišu, a koje su bile vezane za pitanje njegovog daljeg statusa u klubu sa "Čaira" danas odlaze u arhivu.

Fudbalski klub Radnički oglasio se na društvenim mrežama i preneo navijačim najnovije vesti u vezi sa trenerom Nenadom Lalatovićem kojem je na kraju 2018. godine istekao ugovor sa Nišlijama.

"Šef stručnog štaba Radničkog Nenad Lalatović potpisao je danas ugovor po kojem će nastaviti saradnju sa niškim klubom do kraja tekuće sezone", navodi se u saopštenju Radničkog iz Niša.

Drugoplasirani tim domaćeg šampionata saopštio je još da su pregovori Nenada Lalatovića i predsednika kluba Ivice Tončeva vođeni više nedelja, kao i da ih tekući praznici nisu omeli u pronalaženju najboljeg rešenja.

"Zajednički dogovor Ivice Tončeva i Nenada Lalatovića je da se nastavi sa saradnjom, a želja da se ostvari istorijski uspeh Radničkog očigledno je prevagnula u odnosu na ostale ponude", dodaju iz Radničkog.

Radnički na polusezoni zauzima drugu poziciju na superligaškoj tabeli sa 9 bodova manje od Crvene zvezde i šest više u odnosu na Partizan, a na proleće će nastaviti borbu za trofej u Kupu.

Nenad Lalatović će prozivku pred početak priprema za prolećni deo sezone izvršiti 9. januara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Žarko Petrović
Thursday, 03.01.2019
21:14

Bravo za Radnicki. Raste srpski fudbal

avatar
Stevan Mikša
Thursday, 03.01.2019
16:00

Zvezda ima ubedljivo najjaci tim u ligi. To nije sporno. Ali cak i kada bi kroz koju godinu neki ,,treci klub'' odlicnim sistematskim radom godinama, napravio ekipu za titulu, ne bi ,,oni od gore'' dozvolili da prvenstvo osvoji bilo ko osim vecitih.

avatar
Čeki
Thursday, 03.01.2019
16:54

Slazem se, pa ne moraju samo Zvezda i Partizan da uzimaju titule. Neka bude nekad i Radnicki, Vosa, Cuka.

avatar
Brajkoo
Thursday, 03.01.2019
19:05

Tako je ali ti isti su sada odredili da Crvena uzme titulu a Radnicki kup!