Pala još jedna trenerska "glava" u Superligi Srbije!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 26.08.2019.
23:52
Izvor: Sportske.net

Nakon Radnika i Radničkog, poslednji u nizu bez trenera ostali i Šapčani.

fkmacva.com
fkmacva.com

Povezane vesti

Mačva je danas sporazumno raskinula saradnju sa šefom stručnog štaba Darkom Tešovićem koji je nakon utakmice sa ekipom Rada podneo ostavku.

Mačva je na tom meču poražena sa 2:0, a to im je na šest utakmica ove sezone bio  peti poraz. 

Prethodno su poraženi kod kuće od  Napretka 0:1, od Javora na gostovanju 3:1, Partizana 4:0, i Vojvodine 3:1. Igrali su nerešeno samo sa Inđijom 2:2.

Dosadašnji angažman trenera Tešovića završen je uz "obostrano razumevanje na izuzetno korektan i sportski način". Tešović je "crveno-crne" predvodio od oktobra prošle godine.

"Mačva se zahvaljuje na dosadašnjoj saradnji uz želje za uspešan nastavak dalje karijere", stoji u saopštenju kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 27.08.2019
08:48

Tako je to, kad se jednoj ekipi sklanjas protiv drugih te nece.

avatar
Vlada Mutavi
Wednesday, 28.08.2019
09:03

Je l' to znaš još iz vremena kada je na zvezdinom stadionu OFK posle prvog poluvremena vodio sa 2:0, da bi na poluvremenu Terzic ušao u svlačionicu gostiju, odnosno svlacionicu kluba u kome je ranije carovao i naredio da ofk mora da izgubi.
Ta utakmica je završena sa 4:2 za zvezdu, a na kraju te sezone OFK je ispao iz super lige u koju se do današnjeg dana nije vratio. Šta više, pitanje je dana kada će se klub ugasiti.
Očigledno poučen tim iskustvom napisao si komentar o Mačvi, aludirajući na navodno "sklanjanje" Mačvinih fudbalera na utakmici sa Partizanom. Tvoj komentar kao i uvek je samo još jedan primer jednog bolesnog razmišljanja.

avatar
Vlada Mutavi
Thursday, 29.08.2019
00:31

Niko normalan ne mrzi Zvezdu. Možda imamo odbojnost prema pojedinim ljudima koji su u upravi i i oko zvezdine uprave, zato što svojim necilizovanim i ponizavajućim ponašanjem prema svima koji ne navijaju za zvezdu, uporno pokušavaju da pljuju na sve ono što se kosi sa interesima zvezde, kao i svako sportsko rivalstvo, ali to ne znači da većina nas pravih navijača Partizana mrzimo zvezdu. Istina, mi volimo i navijamo za Partizan, ali najiskrenije cenimo i poštujemo Zvezdu, jer je ta Zvezda pre svega srpski klub.
I na kraju, kamo lepe sreće da ova Srbija ima još bar pet klubova poput Zvezde i Partizana, jer tada bi prvenstvo u ovoj zemlji bilo poput premijer lige, gde svako svakog moze da pobedi, a samim tim bi i u evropskim takmičenjima bar nekoliko naših klubova bilo stalni učesnik lige šampiona, a ne bi počinjali od prvog ili drugog kola kvalifikacija.
Sem toga, imali bi i reprezentaciju poput Španije, Francuske, Nemačke, ...

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 28.08.2019
20:06

U te vase partizanske price vise ne verujete ni vi sami, a to stalno ponavljate jer ste posvetili vase zivote trolovanju i sirenju lazi i mrznje prema Zvezdi.