Pa, oni se ne šale! Doveli pojačanje iz Bašakšehira!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 19.02.2018.
09:49
Izvor: Sportske.net, fkspartak.com

Tokom zime su ostali bez dvojice najboljih, ali...

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Subotički Spartak doživeo je poraz na startu drugog dela sezone, od Napretka u Kruševcu (4:3), ali će do kraja proleća biti jači za još jednog fudbalera iz inostranstva.

Naime, Subotičani su na svom zvaničnom sajtu potvrdili da su angažovali 24-fudbalera turskog Bašakšehira, Senegalca Čeiku Dijenga, na pozajmicu do kraja sezone.

U nastavku prenosimo njihovo saopštenje tim povodom u celini.

''Najavljivano pojačanje senegalac Čeiku Dijeng (1993.) konačno je stigao u redove Spartaka. Dieng je na pozajmicu do kraja sezone došao iz istambulskog Bašakšehira, drugoplasirane ekipe turskog prvenstva.

Fudbaler iz Senegala igra na poziciji levog krila. Dieng je u Evropu došao 2012 godine u norveški Sandefjhord gde je proveo četiri sezone.

Nakon toga prelazi u Austriju u ekipu ST Polten. Nakon pola sezone provedene u Austriji, Deing karijeru nastavlja u Turskoj u ekipi Bašakšehir. Proteklih pola godine bio je na pozajmici u turskom Ankaragučuu i za njih odigrao devet zvaničnih utakmica,  a sada je stigao u subotički Spartak.

Nastupao je i za reprezentaciju Senegala U23 na Afričkom Kupu 2015 godine kada je reprezentacija Senegala zaustavljena u polufinalu od Nigerije sa 1:0'', navodi se na sajtu Spartaka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke